Title of a News Article

Urfa'da şeytanın aklına gelmeyecek dolandırıcılık olayı!

Urfa'da şeytanın aklına gelmeyecek dolandırıcılık olayı!
banner206

Şanlıurfa'da, kendisini büyü bozan şeyh olarak tanıtan Suriyeli genç, suç üstü yakalandı. Hasta yakınlarına 'Sende büyü var' bahanesiyle irtibata geçen sahte şeyhin hikayesi fazla uzamadı. 

Olay, Karaköprü İlçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma (500 Yataklı) Hastanesi bahçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen Suriyeli erkek bir şahıs, yaklaşık 1 aydır hastane bahçesinde hasta yakınlarıyla çeşitli bahaneler yoluyla temas kurup sonra kendisi şeyh olarak tanıttıktan sonra 'Sende büyü Var' diyerek birçok kişiye sahte muska yaparak dolandırdığı öğrenildi. 

Hastanede dolaşan dedikodu üzerinde hastane yönetimi şüphelinin yakalanması için alarma geçti. Güvenliğin üst düzeye çıkarıldığı hastanede, kendisini sözde şeyh olarak tanıtan ve dolandırıcılık yapmaya çalışan Suriyeli genç güvenlik personelleri tarafından suç üstü yakalandığı öğrenildi.

Sende büyü var' diyerek birçok kişiyi dolandırarak parasını gasp eden şahıs polis ekiplerine teslim edilerek gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195