Title of a News Article

Özcan, ilçe ilçe geziyor

.

Özcan, ilçe ilçe geziyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar ilçesine çıkarma yaptı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ceylanpınar ilçesinde, Ceylanpınar Belediyesini ziyaret ederek Başkan Menderes Atilla'dan yapmış oldukları hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vekil Özcan ve Başkan Atilla daha sonra beraberindekilerle birlikte AK Parti Ceylanpınar ilçe teşkilatını ziyaret edip Başkan Ahmet Gültekin ile fikir alış verişinde bulunup, parti binasında toplanan vatandaşlara, partililere hitap ettiler.

“1Türkiye’yi yıkma adına Recep Tayyip Erdoğan’a saldırıyorlar”

Şer cephesinin faaliyetini hızlandırdığını belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, “Türkiye’yi yıkma adına Recep Tayyip Erdoğan’a saldırıyorlar. Çünkü hesapları öyle. Diyorlar ki; Recep Tayyip Erdoğan’ı bitirirsek, AK Partiyi de yıkarız. AK Partiyi yıkarsak Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkarız ve hedefimize ulaşmış oluruz” dedi.

 

“AK Parti Türkiye’nin kaderidir”

 AK Vekil Özcan ise, “Biz Şanlıurfa’nın huzuru, birlik ve beraberliği için, özellikle Urfa’da Kürtler, Araplar, Türkler burada kardeşçe et ve tırnak olmuşlar. Bu birlik ve beraberliğimizi inşaallah hiç kimse bozamayacak, bozmalarına da bizler, hepimiz müsaade etmeyeceğiz. Bunun yolu da AK Partidir. AK Parti Türkiye’nin kaderidir, doğal gazıdır” diyerek 7 Haziran’da halkın AK Partiye mesaj verdiğini, koalisyon kurun dediğini, hepsiyle de görüşüldüğünü ancak partilerin buna yanaşmadığını, hele HDP’nin halkın oylarını almasına rağmen halka hizmet etmediğini, MHP’nin de herşeye hayır dediğini, şimdi de destek istediklerini ve tek başına iktidara gelemeyeceklerini bildiklerinden koalisyona hazır olduklarını hatırlatarak, “Madem tek başına iktidara gelemeyeceksiniz neden koalisyon hükümeti kurulmasına yanaşmadınız ve 4 ay sonra yeniden seçime gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Birçok terör örgütünün düğmesine basıldı

Türkiye’nin boşluğa tahammülü olmadığını belirten AK Vekil Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “Gördüğünüz gibi 7 Haziran sonrası 8 Haziran’da bütün dünya ayağa kalktı. Başkanımızın da dediği gibi Recep Tayyip Erdoğan’ı bitirmek için çeşitli oyunlar oynandı. Birçok tezgahlar, oyunlar oynandı, sonra birçok terör örgütünün düğmesine basıldı. Ateş çemberi olan çevremizde cirit atmaya başlandı. Şimdi soruyorum size; Rusya’nın burada ne işi var, Çin’in burada ne işi var? Çünkü Recep Tayyip Erdoğan her konuşanda Birleşmiş Milletlerin göbeğine kurulanda, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyor. Rusya ve Çin’de bu 5’lerden biridir. Oyunlarını bozmaya çalışıyoruz. Bu arada Türkiye’de AK Parti nasıl zayıfladı, o gün Mescid-i Aksa süraatle işgal edildi Yahudiler tarafından. Çünkü onları durduracak bir lider yok. Onun için her türlü oyunları hayata geçirmeye başladılar” diye konuştu.

Sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vekil Özcan, Belediye Başkanı Atilla ve İlçe Başkanı Gültekin, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin önemini anlatarak vatandaşlardan AK Partiye destek olmalarını istedi.

Vekil Özcan ve beraberindekiler daha sonra Ceylanpınar Cadde ve sokaklarını gezerek burada bulunan esnafları ziyaret edip hayırlı işler dileklerini ilettiler ve seçimlerde AK Partiye destek ve dua istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan ve beraberindeki Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar ilçe başkanı Ahmet Gültekin ile birlikte Eğitim Bir Sen Ceylanpınar İlçe Şubesini ziyaret ettikten sonra Ceylanpınar Emekliler Derneğini de ziyaret ettiler. Taleplerini dinleyip not aldılar, fikir alış verişinde bulundular.

Vekil Özcan ve beraberindekiler daha sonra Ceylanpınar ilçesine bağlı bulunan bazı köyleri gezerek 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti için destek istediler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan'ın Ceylanpınar ilçe ziyaretine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Gültekin, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban'ın yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195