Title of a News Article

Karakoyun Deresi yeniden temizleniyor...

Karakoyun Deresi yeniden temizleniyor...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki dereleri belli periyodik aralıklarla temizlemeye devam ediyor.

Kentteki Karaköprü, Sırrın, Cavsak derelerinde temizleme işlemini bitiren Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaklaşık 10 gündür Karakoyun Deresi'ni temizleme çalışmasına sürdürüyor.

Ekipler, kış mevsiminin getirdiği koku ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarının temizlenmesi için çalışmalarına Karaköprü Deresi’nden başladı. Ardından Sırrın ve Cavsak Deresi'ni temizleyen ekipler şimdi de Karakoyun Deresi'ni temizliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürü Halil Felhan, yaz aylarında artan sıcaklıkla beraber dere yataklarından kokunun daha fazla yayıldığını söyledi.

Kentteki derelerin belli periyotlarla temizlendiğini hatırlatan Felhan, şunları söyledi.

“Ekiplerimiz daha önce , Karaköprü, Sırrın ve Cavsak derelerini temizledi. Şimdi de yaklaşık 10 gündür Karakoyun deresini temizliyoruz. Karakoyun Deresi'ni başlagıncından eski otogarın oraya kadar getirdik. Bir iki güne buranın temizliğini bitireceğiz. dereleri sürekli temizliyoruz. Temizlik yaptığımız yelerin mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz."

Süleymaniye Mahalle Muhtarı Hasan Kaya ise, Büyükşehir Belediyesi'ne çalışmalarından dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti: "Büyükşehir Belediyemiz Karakoyun Deresi'ni temizliyor. Yaklaşık 10 gündür çalışmaları çok titiz yürütüyorlar. Çalışmalar halan devam ediyor. Allah razı olsun"

 

Direkli Mahalle Muhtarı ve Eyyubiye Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop, Büyükşehir Belediyesi'nin belli aralıklarla Karakoyun Deresi'ni temizlediği söyledi. Çalışmanın neticesinde Karakoyun'un çok güzel olacağını ifade eden Kestop, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195