Title of a News Article

Cevheri ve İmamoğlu ailelerinin mutlu günü

Cevheri ve İmamoğlu ailelerinin mutlu günü
banner206

Şanlıurfa'da, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'nin oğlu Ömer Dara ve Burhanettin İmamoğlu'nun kızı Selma, düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, dün 3 bin kişilik tirit ikramında bulunmuştu bugün ise çocukları için görkemli bir düğün töreni tertipledi.

Düğün, özel bir salonda yapıldı. Siyasilerin ve bürokratların bolca görüldüğü düğün töreninde resmi nikah kıyıldı.

​​​​​​Selma ve Ömer Dara çiftinin nikahını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kıydı. Şahitliklerini ise Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müfit Aydın, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Gülenler Açanal, Dr. Halil Özcan, Ahmet Akay, eski Milletvekili İbrahim Cevher Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptı.

​​​​​​Kıyılan resmi nikah sonrası davetlilere yemek ve tatlı ikram edildi.

​​​​​​Davetliler arasında CHP İl Başkanı Hayrettin Cidir ve bazı yöneticilerde vardı. Çıkışta misafirleri uğurlayan ev sahibi Vekil Cevheri ile CHP il Başkanı Cidir'in verdiği samimi pozlar gözlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2021, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195