Title of a News Article

AK Parti saflarına geçip böyle poz verdiler

Bakan Çelik, CHP ve HDP’lilere AK Parti rozeti taktı

AK Parti saflarına geçip böyle poz verdiler
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, referandum çalışmalarına seçim bölgesinde sürdürürken, bugün ki durağı olan Bozova ilçesinde CHP İlçe Başkanı ve HDP Meclis üyesine AK Parti rozeti takarak 16 Nisan günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Anayasa Sistemi için EVET sözü aldı.

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Anayasa Sistemi oylamasına sayılı günlerin kaldığı şu günlerde heyecan gittikçe artıyor. Tüm yurt genelinde EVET coşkusu artarken Şanlıurfa’da da bu heyecan sürüyor.

Tarım Bakanı Faruk Çelik, seçim gününe kadar kalacağı seçim bölgesi Şanlıurfa’da deyim yerindeyse adım atılmak mahalle sokak ilçe bırakmadı. Bugün ki son durağı Bozova olan Bakan Çelik coşkuyla karşılanırken, AK Parti saflarına ana muhalefet Partisi CHP ve HDP’den üye kazandırdı.

CHP Bozova eski ilçe Başkanı Osman Aslan, HDP meclis üyesi Şükrü ve meclis üyesi Barış Nalbant’a AK Parti Rozeti takan Bakan Çelik 16 Nisan günü yapılacak olan referandumda EVET sözünü kendilerinden aldı. 

Takılan rozetler sonrası AK Parti saflarına geçen CHP ilçe Başkanı Osman Aslan, HDP meclis üyesi Şükrü, meclis üyesi Barış Nalbant, Bakan Çelik ve İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile el ele girerek poz verdiler. 





Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 22:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195