Title of a News Article

Gururla ayrıldı...

Gıda Tarım ve Hayvancılık| Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfadan gururla ayrıldığını söyledi. 
Bugün gerçekleşen 16 Nisan referandum oylaması sonrası Türkiyede en fazla oy alan Kentler arasında yer alan Şanlıurfa'da ki %71'lik sonuç Bakan Çelik 'ı fazlasıyla memnun etti.


Yaklaşık  bir ay gibi bir süre Şanlıurfa'da kalarak EVET kampanyası çalışmalarını sürdüren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa ve ilçelerinde adım atmadık yer bırakmamış ve bunun karşılığını aldı.Şanlıurfa genelinde yüzde 71 gibi bir oy oranı alarak büyük bir başarıya imza atanların başında yer alan Tarım Bakanı Faruk Çelik, Ankara'da yapılan kutlamalara katılmak üzere bu akşam saat 20:30 sularında özel uçakla Başkent'e gitti.


Önce  Nevali Oteli yönetimi ve çalışanlarıyla bir araya gelerek onlara teşekkürlerini ileten Bakan Çelik buradan ayrıldı. AK Parti Şanlıurfa İl binasına önünde toplanan yüzlerce kişiye hitaben Konuşan Bakan Çelik, burada kısa bir konuşma yaparak verilen desteklerden dolayı minnettar olduğunu söyledi.



Parti binası önündeki buluşma sonrası GAP Havaalanına giden Tarım Bakanı Faruk Çelik, burada Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu, eski il Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, iş Adamı Şerdil Karahan, Abdulkadir Kirli, parti yöneticileri ve bazı meclis üyeleri tarafından Ankara'ya uğurlandı.



Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Yerel yöneticilerimiz, STK'larımız, ekonomi daralmaya rağmen herkes elini taşın altına koydu. beklenen bir sonuçtu. ileriki zamanda daha güzel çalışmalar yapacağız tüm Urfalılara en kalbi saygılarımı sunuyorum uzun süredir çalışan herkese ve bugün sandık başında görev alan herkese teşekkür ediyorum.. ." Dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2017, 23:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şanlıurfalı
Şanlıurfalı - 7 yıl Önce

keşkem bizde sizden gururla söz edebilseydik

SIRADAKİ HABER

banner195