Title of a News Article

Karakeçili o iddialara cevap verdi

Karakeçili o iddialara cevap verdi
banner206
 Ak Parti Haliliye Gençlik Kolları başkanın 'dan iddialara cevap geldi.
Şanlıurfa Haliliye Ak Parti Haliliye Gençlik Kolları başkanı Abdülhamit Karakeçili hakkında yazılan iddialara cevap verdi. Devletçi ve milliyetçi soyu ile bilinen Karakeçili ailesine mensup olan Abdülhamid Karakeçili Süleyman Özışık'ın hakkında yazmış olduğu habere yanıt verdi. Sosyal medya hesaplarında iddialara şu şekilde cevap verdi. 

Zorunlu Açıklama

Internethaber yazarı Süleyman Özışık'ın adımı da anarak 21.08.2017 tarihinde yazdığı "Erdoğan Kimlerden Bahsediyor" başlıklı yazısına dair birkaç hususu paylaşmak isterim:

1- Haberciliğin temel unsurlarından biri, gelen haberlerin doğruluğunu araştırmak, farklı kaynaklardan teyit almak ve kişisel hakları ihlal edecek ifadelerden uzak durmaktır. Kur'an da aynı bağlamda gazetecilik faaliyetlerine de ışık olacak şöyle bir kuraldan bahseder:
"Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın" (Hucurat 6). Bu çerçevede, Sn. Özışık’ın hakkımdaki iddiaları teyidi mümkün olmayan iftiralar içermektedir. Ayrıca ayette vurgulanan “fasık” yani “fitneci”lerin de kim olduğunu biliyorum; ancak burada bu isimleri afişe etmek kişisel duruşum ve değerlerimle çelişir. Sayın Özışık’a düşen, bireysel husumetleri dolayısıyla kendisine “yalan haber uçuran kişileri” ve verdikleri bilgileri basit bir “habercilik güdüsü”yle teyit ettirmekti fakat bunu yapmadığı da anlaşılmaktadır.

2- Belediyeden maaş aldığım bilgisi de ispata muhtaçtır. Aksi takdirde ispat edilemeyen bilginin “iftira” olduğu tartışma götürmez bir gerçektir. Haliliye belediyesinde teknik eleman olarak 5 ay süreyle bilfiil çalıştım lakin hem gençlik kolları başkanı olmam hemde çiftçilikle uğraşmamdan dolayı belediyedeki işimden kendi rızamla bundan yaklaşık bir ay önce ayrıldım. Şuan belediyeden hiçbir şekilde maaş almıyorum. 

3- Hem yerel halk hem de Şanlıurfa teşkilatı şahittir ki uzun yıllardır “AK Parti”li kadrolar içinde bulunmaktan gurur duymaktayım. Bu şerefin sırtımıza yüklediği şânâ layık olmak için elimden geleni yapmışımdır. Bunca hizmet, fedakârlık ve çaba; bir yazarın “negatif” kelimelerle ördüğü yazısıyla heba olacak değildir.

4- Cumhurbaşkanımız ve kutlu davamız Ak partimizin genel başkanı Reisimizin yükünü omuzlamaya çalışan ve bu partinin bir neferi olarak karınca misali çalışan biri olarak Rabbime hamd ediyorum. Ailemden aldığım terbiye gereği Allah korkusunu ve vatan sevgisini hiçbir zaman aklımdan çıkarmadım. Elhamdulillah rüşvet,yolsuzluk ve ahlaksızlık batağına düşmedik.Yolumuzdan şaşmadık, dava anlayışından kutlu yürüyüşten milim şaşmadık. Davamız hep Allah rızası oldu. Terör örgütü fetö ve pkk'ya, vatan hainlerine, şerefsizlere karşı hep Reis'in yanında olduğumuzu korkmadan gurur duyarak söyledik ve olduk. Hiçbir zaman bize lütfedilen makamdan güç almadık. Elimizden geldiğince birşeyler katmaya çalıştık. Biz hiçbir zaman şahsi saygınlığımızı koruma hevesinde olmadık. Derdimiz ak partimizin saygınlığını korumak oldu hep. Oturduğumuz koltuğun bizim olmadığı bize emanet edildiği bilincinde olduk elhamdulillah....! 

5- Ayrıca politik çevre bilir ki, siyasi hareket içinde bulunan birileri için sosyal medyada her gün onlarca “sahte hesap” açılmaktadır. Özışık’ın iddia ettiği “HDP yanlısı” ifadelerim tamamen gerçek dışı olup, söz konusu sahte hesaplardan yapılmış paylaşımlardan ibarettir. Aynı tarihlerde ve saatlerdeki diğer paylaşımlarımı neden görmediği yeterince araştırma yapmamış olmasındandır. 23.05.2015 tarihinde şahsi Facebook hesabımdan yaptığım paylaşımın ekran fotoğrafı aşağıdadır. Hayatımın hiçbir döneminde şiddeti bir araç olarak kullanan hiçbir organizasyona, gruba, yani HDP’ye bir yakınlığım mevzu bahis değildir. 

6- Tüm Ak Parti teşkilatları gibi Haliliye ilçe Gençlik Kolları da hukuki açıdan tartışılabilir ve eleştirilebilir bir durumdadır. Parti içi Demokrasinin yüksek olduğu partimizde, Hukuki çerçevedeki tartışma ve eleştirilerin, hukuka ve partimize katkı  sağlayacağı için yararlı olduğu inancındayım..
Ancak yukarıda anılan ifadelerle,  eleştiri ve tahammül sınırlarını aşan, içeriği suç teşkil eden, kişileri, kurumları ve şahsımı itibarsızlaştırma amacı güden ve bu suretle vatandaşların şahsım üzerinden Ak Parti'ye karşı inancını ve güvenini sarsan söylemlerin, hukuka  katkı sağlamadığı gibi Partimize ve ülkeye de yarar sağlamayacağı açıktır. Haliliye Gençlik Kolları olarak temennimiz, eleştirilerde sorumlu davranılması, etik ve hukuki sınırlar  içinde kalınmasıdır.
Özelinde Şahsımı, Genelinde ailemi, Haliliye Belediyesi ve Haliliye Gençlik Kollarını, Ak Parti'yi ve üyelerini hedef gösteren, içeriği itibarıyla  suç oluşturan ilgili açıklamalar nedeniyle ilgililer hakkında avukatım aracılığıyla Şanlıurfa Cumhuriyet  Başsavcılığı nezdinde gerekli girişimlerde bulunulacaktır..

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Abdulhamit KARAKEÇİLİ
Şanlıurfa/Haliliye Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 18:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vicdan!!
Vicdan!! - 7 yıl Önce

Sen Belediye Başkanı ilçe başkanı bunun günahını nasıl vereceksiniz? Çalışmadan beledyeden para almak daha doğrusu hırsızlık yapmak? Aldığın o parada yetimin hakkı var. Umarım Vicdanen azap yaşarsınız. Süleyman özışık Bey'i kirli oyuncularınizi bozduğu için tebrik ederim.

Merhamet!!
Merhamet!! - 7 yıl Önce

Çalışmadığıni ispat edilmedi farkındaysanız çalışıp ekmek parasını kazanan insanı bu şekilde itham etmek kul hakkıdır . Süleyman Özışık bey'de bu kul hakkına girdi çünkü oda çalışmadığını ispat edemedi . Halkı galeyana getirip teşkilatı huzursuz edenler kimlere hizmet ediyor merak ediyorum.

Kenan
Kenan - 7 yıl Önce

Şahsen ben adı geçenlerin hak etmeden maaş aldigini düşünüyorum.calişsa bile hangi belediye amirin haddine bu bşk Lara emir versin çalistirsin. Ayrıca Urfa küçük herkes bir birini biliyor kim HDP li kim değil Allah sayın Cumhurbaşkanı na yardım etsin

SIRADAKİ HABER

banner195