İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu Adıyaman'da TOKİ Afet Konutları kura çekiminin yapılacağı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu, İndere (Zey) Köyü Afet Konutları ve İndere (Zey) Bölgesi Afet Konutlarında Vali Dr. Osman Varol, Milletvekili  Mustafa Alkayış ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile birlikte incelemelerde bulundu. Karaloğlu, Adıyaman temasları sonrası Şanlıurfa'da olacak.

Kalıcı konutlarda incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Karaloğlu yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Esad'ın danışmanı şüpheli bir kazada öldü Esad'ın danışmanı şüpheli bir kazada öldü

Merkez İndere (Zey) Köyümüzde 123 dönüm arazi üzerinde inşa edilen kalıcı afet konutları, 3 tip projeden oluşuyor. 100 Daire ve Daireler net 136, 141 ve 149 metre² büyüklüğünde. İndere (Zey) Bölgesi Afet Konutları Merkez İndere Köyü mevkiinde 2000 dönüm arazi üzerinde inşa edilen afet konutları; 826 Blok, 16.433 Daire, Her bir daire 105 metre² brüt, net ise 85 metre² alandan oluşmaktadır.

Karaoğlu, 'İnşaat çalışmaları seri bir şekilde devam eden ve bitme noktasına gelen kalıcı afet konutlarımızın Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden güvenli ve sıcak yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için gayretli çalışmalarımız aralıksız ve sorunsuz bir şekilde devam ettiriyoruz. hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

ŞANLIURFA'DAKİ KONUTLARI İNCELEYECEK

Adıyaman'daki Afet konutlarını yerinde inceleyen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, karayoluyla Şanlıurfa'ya gelecek ve burada yapımı süren  deprem konutlarını inceleyecek.