Title of a News Article

Kuş'a destek için toplandılar...

Kuş'a destek için toplandılar...
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Abdülhamit Han Derneğinin Hayati Harrani Mahallesinde düzenlediği toplantıya katılarak bölgenin kanaat önderleriyle bir araya geldi. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol ile birlikte katıldığı toplantıda sevgi seliyle karşılanan AK Aday Mehmet Kuş, Eyyübiyelilere seslendi ve “ Ben Eyyübiye Belediye Başkanı olmaya değil Eyyübiyelilere hizmetkâr olmaya talibim” dedi.

ABDÜLHAMİT HAN DERNEĞİNDEN MEHMET KUŞ’A DESTEK Seçildiği takdirde Eyyübiye Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz Eyyübiye ilçesi için planladığı hizmetleri sayan AK Aday Kuş, “ En büyük projem gönüllere dokunmak. Belediyenin aslı bir sürü görevleri vardır ama bizim en önemli görevimiz gönül belediyeciliği yapmak olacak” dedi. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol yaptığı açıklamada toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Abdülhamit Han Derneği Başkanı M.Hanifi Buluktimur ise davetlerini kırmayarak toplantıya katılan başta AK Başkan Adayı Mehmet Kuş’a İlçe Başkanı Mehmet Moğol’a ve akrabalarına minnettarlık duyduklarını belirterek AK Partiye ve Cumhur İttifakına tam destek verdiklerini söyledi.

HADİDİ AŞİRETİNDEN AK BAŞKAN ADAYI KUŞ’A DESTEK SÖZÜ

Hadidi aşiretinin kanaat önderlerinden İsmail Şahap’ın düzenlediği toplantıda baba dostlarıyla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, desteklerinden dolayı Hadidi aşiretinin önde gelenlerine teşekkür etti. AK Aday Mehmet Kuş’a katılımından dolayı teşekkür eden Hadidi aşiretinin kanaat önderlerinden İsmail Şahap AK Partiye ve adayına destek olacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195