Title of a News Article

Meclise Başkanlık yaptı...

Meclise Başkanlık yaptı...
banner206

Yerel seçimlerin ardından Harran Belediye Meclis toplantılarının ilki Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un başkanlığında yapıldı.

31 Yerel Seçimlerinde İttifak adayı olan Mahmut Özyavuz, Belediye Başkanı seçildi. Yapılan seçimin ardından Özyavuz mazbatasını alarak göreve başlarken, meclis toplantılarının ilk birleşimi de gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Özyavuz, şunları söyledi:

“Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri, değerli hemşehrilerimin teveccühleri ve Allah'ın lütfü ile seçilmiş olduğumuz HarranBelediye Başkanlığı görevi için, bizlere güvenen, doğup büyüdüğüm yere hizmet etme şansını bana veren, başta tüm Harranlı hemşerilerim olmak üzere, gece gündüz yanımızda olup, emeğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Rabbim Harran’a, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunmayı, sizlerin seçimine layık olabilmeyi nasip etsin inşallah. Birlikte yürüyeceğimiz bu yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dileyerek dua ve temennilerimizle yeni dönemimizin açılışını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ülkemiz son beş yılda 2 cumhurbaşkanlığı, 2 genel, 2 yerel ve bir referandum ile 7 seçim yaşamıştır. Son olarak Türkiye bu seçimlerde de sağduyuyla hareket etmiş, özlenen demokrasiye kavuşmuştur.

Tehlike ve tehditlere boyun eğmeden, dik duruşundan, davasından bir an olsun vazgeçmeden, kargaşaya sebep olmak isteyenlere fırsat vermemiş; seçimini demokrasiden yana kullanmıştır. Ne zaman ki hak ve özgürlüklerimizi başkalarının eline bırakırsak, o gün vazgeçmiş oluruz. Ki bizim lügâtımızda “vazgeçmek” kelimesi yoktur! ‘Kaygı, kuşku, korku’ bu kelimeleri de lügatınızdan çıkaracağız! Onun yerine “cesaret, huzur ve güveni” getireceğiz!

Sizlerin huzurunda Harran’ı hak ettiği yere getirmeye söz veriyorum! Sizlere hizmet için yedi gün yirmi dört saat var gücümle çalışacağım. Harran Kalesi kadar güçlü, Harran Ovası kadar bereketli, Harran sıcağı gibi samimi olacak ve Harran’ın ismi gibi kesişen tüm yolları kardeşliğe, refaha, huzura çıkaracağım!

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195