Title of a News Article

Ömer Ay Parti tercihini yaptı...

Ömer Ay Parti tercihini yaptı...
banner206
     Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Ay’ın, 31 Mar 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde iyi Partiden aday olacağını açıkladı.



Akçakale’de uzun yıllardır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten, tecrübeli siyasetçi Ömer Ay İyi Partiden aday oldu. Ömer Ay, bu Akşam saatlerinde Kanalurfa Tv' da İYİ Parti Şanlıurfa il Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı ile birlikte katıldığı programda adaylığını resmen açıkladı .

Ömer Ay’ın, Akçakale’de belediye başkanı olmasıyla, ilçenin vizyonunun değişeceğini ifade eden vatandaşlar,  Ömer Ay’ın aday olmasını beklediklerini ifade ettiler. Akçakaleli esnafın sıkıntılarını yakından bilen Ömer Ay’ın, aday olup seçilmesi durumunda esnafın sorunlarının çözümü için gerçekleştirmeyi planladığı tüm çalışmaların yapılacağını anlatan esnaflar da, oda başkanlarının seçimde aday olmasını beklediklerini anlattılar.  Esnaflar, “Oda başkanımızın aday olmasını bekliyoruz. Biz, Ömer Ay başkanımızın her zaman yanındayız ve adaylığını canı gönülden bekliyoruz. İnşallah, Ömer Ay başkanımız, 31 Mart gecesi de ilçemizin belediye başkanı olacaktır” dediler. Öte yandan, Ömer Ay’ın adaylığı ile ilgili kesin bir bilgi bilinmezken, 18 Şubat’a kadar kesinleşeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195