Title of a News Article

Öncel yeniden resmen Baro Başkanı

Öncel yeniden resmen Baro Başkanı
banner206

9 Ekim Pazar günü yapılan 36. Genel Kurulu seçimi sonrası yeniden Şanlıurfa Baro Başkanı seçilen Av. Abdullah Öncel, bugün görevi devraldı.

6 ismin yarıştığı Şanlıurfa Baro Başkanlığı seçimini açık ara farkla kazanan Av. Abdullah Öncel, 1 dönem ara ile seçildiği baro başkanlığı görevine bugün resmen başladı.

Koltuğu devraldığı eski Başkan Av. Velat İzol, kendi elleriyle cübbeyi Öncel'e giydirdi. 

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Abdullah Öncel şunları söyledi;

"Demokrasi şöleninde şeklinde geçen seçim süreci boyunca aday olan Av. Reşit Tartış ve ekibine, Av. Eyüp Sabri Tinaş ve ekibine, Av. Halil Olgun ve ekibine, Av. Velat İzol ve ekibine, Av. Bülent Kurt ve ekibine göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sonrası yapmış olduğum bir konuşmam da bu seçimin kaybedeni yok. Kazananı Urfa Barosu ve ailesi olacak demiştim. Halen aynı fikirdeyim. Seçim geride kaldı arkadaşlar.Bin 893 avukat arkadaşımız, 250’ye yakın stajyer arkadaşımız ile birlikte yeni dönemde el ele, Urfa Barosunu Urfa kentine, hukuk camiasına hizmet edeceğimizi bilinmesini isterim. Seçim gecesi, konuşmamda şunu söylemiştim. Urfa kendi mozaik gibi adeta, çok çok farklı kültürleri barındıran farklı kimlikleri barındıran bir şehir. Bu şehirde yaşamış olmaktan, bu şehrin evladı olmaktan hep gurur, onur ve mutluluk duydum. Bu şehrin insanlarına, avukatlarına hizmet etmekten de gurur duyuyorum." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195