Title of a News Article

Urfalılar Fakıbaba'nın Gelişini Twitter'dan Öğrendi

Bir yıldan fazla bir süredir Şanlıurfa'ya gelmeyen AK Parti Milletvekili Fakıbababa, sabah saatlerinde attığı twit ile şehre geldiğini duyurdu. Fakıbaba'ya Twitter'dan tepki de gösteren oldu destek veren de...

Urfalılar Fakıbaba'nın Gelişini Twitter'dan Öğrendi
banner206

(URFASTAR) 2018 yılında yapılan Genel Seçimde AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı gösterilen ve seçimin ardından son bir yılda yaşanan "İstifa etti, etmedi" iddialarının odağındaki isim Ahmet Eşref Fakıbaba, sabah saatlerinde attığı bir twit ile şehre geldiğini duyurdu. Uzun süredir gözlerden kayıp olan Fakıbaba seçim bölgesinde hemşehrileri ile hasret giderdiğini söyledi. Yorumlarda tepki ve desteklerin iletildiği Fakıbaba'nın ilk fotoğrafı ise Dergah Camiisi oldu. Fakıbaba son olarak düzenlenen partisinin Şanlıurfa Kongresine de gelmemiş ve tepkilerin yükseldiği isim olmuştu.

İSTİFA HABERLERİNİN ARDINDAN İLK KEZ ŞANLIURFA'DA

Fakıbaba geçtiğimiz yıl ulusal ve yerel medyada çıkan haberlere göre partisi ile arasındaki kırgınlık iddiaları üzerine noter aracılığıyla istifasını AK Parti Genel Merkezine iletmişti. Yine iddialara göre telefonlarını kapatarak evinde istirahate çekilen Fakıbaba, daha sonra resmi bir açıklama yapmamış ve iddialarla akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. Partisinin Şanlıurfa İl Kongresine de gelmeyen Fakıbaba sürecin ardından ilk kez bugün Şanlıurfa'ya gelmiş oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
secmen
secmen - 3 yıl Önce

bu isimde vekilikizmi vardi unutmusuz!!!

SIRADAKİ HABER

banner195