Title of a News Article

Yatırımlar masaya yatırıldı

Yatırımlar masaya yatırıldı
banner206

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın gelişi öncesi kente gelen DSİ Genel Müdürü Akça'nın da katıldığı toplantıda bölgeye yapılan yatırımlar masaya yatırıldı.

Dün Şanlıurfa'ya gelen Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça, bu sabah Vali Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti akabinde Şanlıurfa'da ve bölgesinde yapılan yatırımların ele alındığı geniş kapsamlı toplantıya katıldı.

Şanlıurfa Valiliği'nde gerçekleşen toplantıya; DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Gerçekleşen toplantıda yapımı tamamlanan, devam eden çalışmalar ve yapılacak olan projeler konuşuldu.  

Bu arada, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal 3 Ekim Pazartesi günü Şanlıurfa'da olacaklar.

URFASTAR

 Resim

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195