Title of a News Article

Başak, Bakan Koca'nın paylaşımlarına destek vererek hemşerilerine seslendi

Başak, Bakan Koca'nın paylaşımlarına destek vererek hemşerilerine seslendi
banner206

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Bugün Urfa’daki sevdiklerimizi arayıp hal hatır soralım. İlk doz aşı konusunu açalım. ŞANLIURFA, halen Kırmızı olan tek ilimiz. Aşı oranı düşük, risk seviyesi çok yüksek. Yakınlarımız böyle yerinde uyarılar için de var. Güzel hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim” ifadelerinin ardından bir açıklama da Türkiye Milletvekilleri Birliği’nden geldi.

Birlik Başkanı ve 23. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, “Bu salgınla mücadelede bilimin şuanki bize gösterdiği en etkili yol aşılanmadır. Hemşerilerim asılsız, dayanaksız, kulaktan dolma söylentilere inanarak hayatlarını riske atmamalıdır” ifadelerini kullandi.

“Ocaklarımıza ateş düşmeden önlemimizi alalım, aşımızı olalım"

Vatandaşları aşı olmaya davet eden TMVB Genel Başkanı Ramazan Başak, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti her alanda oldugu gibi salgın döneminde de aldığı tedbirlerle güçlülügünü ispatlamıştır. Dünya sıralamasında aşı konusunda Türkiye ilk sıralarda yer almaktadır. Korona virüs salgınının başlamasından bugüne kadar tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında olan devletimiz gerek aşı tedariki, gerekse aşılanmanın yayılması için hayata geçirdigi hızlı ve etkili çözümlerle kararlılıkla salgınla mücadele etmektedir. Şanlıurfalı hemşerilerim bu mücadeleye zaman kaybetmeden destek vermelidir. Şehrimizde aşılama konusunda yayılan yalan yanlış bilgilere itibar etmeyin. Bilimin şuan bu salgınla başa çıkmakta bize gösterdiği en etkili yol aşılanmadır. Ocaklarımıza ateş düşmeden önlemimizi alalim, aşımızı olalım” diyerek çağrıda bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195