Title of a News Article

Urfalı ismin başarısı

Urfalı ismin başarısı
banner206

Urfalı isim İlişki Koçu Uluslararası Kalite Ödülü aldı.

Türkiye’de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği Altın Kalite Ödülleri muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu. 

İstanbul Dedeman Otel’de gerçekleşen ve Crazy Medya ve Prodüksiyon tarafından düzenlenen etkinliğin ev sahipliğini İlker Bekar ve Hülya Yanıkdağ yaparken iş ve sosyal yaşam dünyası davete büyük bir ilgi gösterdi. Dr. Gülbaran Meral aldığı ödülle törene damgasını vurdu.  

İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasındaki en başarılı isimlerin ödül aldığı Altın Kalite Ödülleri gecesi birçok davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Urfalı kadın hekim sosyal sorumluluk başta olmak üzere başarılarıyla uluslararası ödüle layık görüldü.

Farklı sektörlerden alanının en iyisi olan isimlerin önemli ödüller aldığı gecenin Sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Şenol İpek yaptı. Doğancan Özadlı, Ekin Uzunlar, Aydilge gibi bir çok ünlü isim ödüle layık görülürken, Yaşam ve İlişki Koçluğu alanındaki başarılarıyla adında söz ettiren Dr Gülbaran Meral aldığı ödülle geceye damgasını vurdu. Dr Gülbaran Meral ‘Yılım En İyi Profesyonel Holistik Yaşam ve İlişki Koçu seçildi.’ 

Urfa’dan yetişmiş bir hekim Olan Dr Gülbaran Meral ödülünü alırken yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verirken, izleyicilerde gülümseme yarattı.

“Günümüz koşullarında, eğer bir avukata, bir doktora, bir psikologa, bir yaşam koçuna ihtiyaç duymuyorsanız çok şanslısınız. Duyuyorsanız biz varız. Bilin ki, her şey aramızda!”

Günümüzde en çok İnsanların duygu ve düşüncelerini ifade edebilme ve anlaşılabilme isteği olduğunu belirtti.

Ayrıca, bir hekim olarak her zaman amacının fayda sağlamak olduğunu ileterek, insanlara profesyonel koçluk ile de bu faydayı sürdürdüğünü söyledi.

“Yaşadıklarına değil, yaşayacaklarına odaklanan danışanlarım için bu ödülü alıyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195