Title of a News Article

Davul zurna ve halayla asfalt ekibini karşıladılar

Davul zurna ve halayla asfalt ekibini karşıladılar
banner206

Şanlıurfa'da, merkez Eyyübiye ilçesinde uzun süredir üst yapısı tamamlanmayan mahallede belediye asfalt ekipleri davul zurna ve halay eşliğinde karşılandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından onarım planı yapılan Eyyübiye ilçesi Akşemsettin Mahallesindeki bazı bölgeler uzun süredir kazılmıştı. Araçların zor şartlar altında ilerlediği kazılı bölgelere bugün belediye ekipleri müdahale etti. Edinilen bilgiye göre, bu bölgenin uzun yıllardır üst yapısına el sürülmemişti.

Mahalle halkı ve bölgedeki esnaf, belediye ekiplerinin geldiğini duyunca davul zurna çağırarak sevinçlerini halay çekerek gösterdiler. 

Cep telefonlarına kaydedilen görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hakkında sürekli eleştirilerde bulunan eski Gelecek Partili Mahmut Demir bu teşekkür paylaşımı yaptı.

Mahalle halkının sevincine ortak olan Demir, paylaşımında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü etiketleyerek şunları söyledi;

"Eyyübiye İlçemizde Akşemsettin Mahallemize Yıllar Yıllar Sonra Asfalt Hizmeti Gelince Halk Davul Zurna İle Kutlama Yaptı.. Bu Samimi Halka Can Feda..  Emek Verenlere Teşekkür Ediyoruz."

URFA STAR

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2021, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195