Title of a News Article

Acem Aşiretinden Destek İstediler

​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve MKYK Üyesi Kasım Gülpınar, Acem Aşireti ile buluşarak 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Acem Aşiretinden Destek İstediler
banner206

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve MKYK Üyesi Mehmet Kasım Gülpınar, seçim çalışmalarına desteğini aldığı yerden sürdürüyor. Gülpınar bu kez Milletvekili adayı Emre Karacizmeli ile birlikte Acem Aşireti (AHFEZ) Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Yenişehir mahallesinde bulunan dernek binasında düzenlenen buluşmaya katılım beklenenden yoğun oldu. Acem aşiretine mensup muhtar, kanaat önderleri, ve gençleri İle bir araya gelen Gürpınar ve Karacizmeli, 14 Mayıs seçimleri için destek istediler. Gülpınar burada Acem Aşireti (AHFEZ) Derneği Başkanı Hadi Şeker, Mehmet Emin Acemoğlu ve Mehmet Büyük'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

"AVRUPA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İSTEMİYOR"

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada bir değerlendirme yapan Kasım Gülpınar, Avrupa ülkelerinin güçlü bir Türkiye istemediğine vurgu yaptı. Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı'ndaki Türkiye'nin giderek büyümesinden rahatsız olan Avrupa ülkelerinin 14 Mayıs seçimlerine odaklandığını sözlerine ekleyen Gülpınar, "Bakın önümüzde yeni bir yüzyıl var. Türkiye'nin tamamen yerli ve milli imkanları ile kalkınma hareketi başlattığı bu yeni yüzyıldan rahatsız olanlar kimlere destek veriyor hepsi ortada. Biz şimdi kendi ülkemizin yararı için gecesini gündüzüne katanların yanında mı duracağız, yoksa bu ülkeden bihaber olanların menfaatlerine mi kanacağız. Onun için 14 Mayıs tarihi çok önemli. Özellikle de tüm gençlerden bu konuda destek bekliyoruz" dedi.

Buluşma Gülpınar'ın gençlerin sorularını cevaplaması ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 00:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195