Title of a News Article

Açılış Mitinge dönüştü...

Özel haber.

Açılış Mitinge dönüştü...
banner206

7 Haziran 2015 seçimlerine sayılı günler kalırken Akparti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan'ın seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü. 
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin açılış konuşmasını yaptığı seçim bürosunun açılışına yaklaşık 7 bin kişi katıldı.
yeni Türkiye yolunda hizmete devam edeceklerini ifade eden Milletvekili adayı Halil Özcan söyle konuştu " 
Şanlıurfalıların bir sözü var biz sayın Bakanımızla toz ekmek olduk. Sayın Bakanımızın yaptığı hizmetlerden hoş görüşünden sıcaklığından bütün Urfalıların kucaklanmasından dolayı unutulanmayacağımız bir iz bıraktılar. Allah sizden razı olsun.4 yıl içinde 13 kat trilyonluk yatırım getirdiniz Allah razı olsun sizden. sizi asla unutmayacağız sayın bakanımız. Bizlere ağabeylik yaptınız tecrübelerinizden istifa ettik bir takım ordusu olarak çalıştık. Sizden aldığımız emaneti inşallah daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız. Bundan sonrada bayrağı Sayın genel başkan yardımcımız sayın Nurettin Nebati’ye Urfalının öz evladı inşallah 8 Haziranda başı dik olarak 2011’de olduğu gibi sayın genel başkan yardımcımızı da Ankara’ya göndereceğiz. Sayın Bakanım 45 günlük dönemde gezdiğim bütün sahada özellikle Viranşehir yolundan Suriye sınırına kadar bütün halk orada biz orayı bütün partilerden arındırdık. Az önce siz gelmeden önce Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında fiyasko konuşmasında dönerler    buradaki bizim gençlerimizi kışkırtmaya çalıştılar ama Allaha çok şükür biz Ak Partiliyiz biz herhangi bir provokatöre gelmeyeceğiz biz onun için diyoruz ki gençlik yolunda gençlik dindar talep ettik. İşte ilahiyat fakültesi öğrencileri burada Allah razı olsun. 2 hafta önce mezuniyet törenine katıldım öyle sevindim öyle mutlu oldum ki 28 Şubatın akabeyinde bir mezuniyet  töreninde 11 öğrenciyi mezun edebildik. Geçen hafta 206 öğrencimizi kız erkek çocuklarımızı mezun ettik. Allaha çok şükür 13 yılda nerden nereye geldiğimiz gösteriyor Allahın izniyle de daha ileriye de gideceğiz. Bu seçimin ne kadar önemli olduğunu kavradık köylerimizden vatandaşlarımızdan destek diliyoruz hiç bizi yormuyorlar. Bu seçim diğer seçimlerden daha önemli bi seçimidir burada okuyan başı kapalı kız öğrencilerimiz var. HDP diyorki ben diyanet kaldıracam, din dersini kaldıracam Allaha çok şükür Cumhurbaşkanımız ne yapıyor Diyanet İşleri Başkanlığına kendi makam aracını takdim ediyor özel uçak takdim ediyor bu aradaki fark o kadar büyük bir fark olduğunu gösteriyor. Onların yaptığı siyaset dinle arasındaki hitap ettiğini kimse bilmiyor. Burda kürt kardeşlerimiz var, arap kardeşlerimiz var Allaha çok şükür bu Urfa’da yüzyıllardı birlik beraberlik içerisinde yaşamışızdır. Bütün Türkiye’de Şanlıurfa örnek olmuştur olmaya da devam edecektir çünkü peygamberler şehrinede yakışan da budur. Bu birliğimizi kimseye bozdurmayacağız ne HDP’ye ne CHP’ye nede MHP’ye onlar her zaman AK Partinin karşısında ne kadar çakışsalarda birleşiyorlar.  Şimdi görüyorsunuz kız kardeşimiz yanımızda adayımız şuanda başörtülü meclise girecek bu dönem inşallah gönderceğiz.
ÇELİK" URFALI FERASET SAHİBİDİR "

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bizim derdimiz partinin başında kalmak, bakan olmak değil öyle olsa biz meydanlarda olmazdık. Biz 7 Haziran'a değil Türkiye'nin geleceğine koşuyoruz" dedi. Çelik, Şanlıurfa'nın Eyyubiye ilçesinde Ak parti Milletvekili adayı  Dr. Halil Özcan'ın   bürosu açılışında yaptığı konuşmada, yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.Türkiye'nin, AK Parti iktidarları döneminde büyük gelişme kaydettiğini ifade eden Çelik, Şanlıurfa'nın da bu süreçte en fazla hizmet alan kentlerden biri olduğunu anımsattı. AK Parti'yi iktidardan indirmek için ülke dışında bazı planların yapıldığını ancak milletin bu planları bozmak için 7 Haziran'ı beklediğini ifade eden Çelik, şunları söyledi: "HDP'nin barajı aşması için el birliği yapıyorlar. Hepsi ayrı bir plan yapıyor barajı aşsın diye. Aşıp da ne yapacak kepenkleri indir kepenkleri kapat. Ama benim vatandaşım demiş ki benim belim ağrıyor nereye gidersen git sana oyum yok. Peki diğerlerine verip de ne olacak. Bunların iktidar olma hedefi var mı? Hayır yok. Seçimde bir oy fazla alsa kendi taraftarına diyecek ki bak gördün mü seçimde başarılı çıktık. O halde genel başkanlığa devam edelim. Bizim derdimiz partinin başında kalmak, bakan olmak değil öyle olsa biz meydanlarda olmazdık. Biz 7 Haziran'a değil Türkiye'nin geleceğine koşuyoruz."Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ve milletvekili adaylarıyla seçim bürosunun açılışını yaptı.
Açılışa Akparti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar il ve ilçe parti yöneticileri, ilçe Belediye başkanları ile yaklaşık 7 bin kişi katıldı 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195