Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin ilçe adayları listesine son şeklini verdi.

31 Mart'ta yapılacak seçimler için AK Parti'nin, Şanlıurfa ilçe adaylarını ne zaman açıklayacağı heyecanla bekleniyor. Geçen hafta cumartesi günü AK parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un katılımıyla açıklanması planlanan 'Aday Tanıtım Toplantısı', bilinmeyen bir nedenden dolayı ertelenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı ve kamuoyuna da sızan ilçe aday listesinde değişikliğe gidebileceğinden dolayı 'Aday Tanıtım Toplantısı'nın ertelendiği konuşuluyordu.

Urfastar'ın son aldığı kulis bilgisine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Fırat, Teşkilat Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'ın katılımıyla Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu birçok ilçenin belediye başkan aday konusu masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, uzun süren çalışmaların ardından Şanlıurfa ilçe adaylarını belirleyerek, bu konuya son noktayı koydu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un programları doğrultusunda bu hafta sonuna kadar Şnalıurfa ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağının AK Parti İl Teşkilatına bildirilmesi bekleniyor.

Bu arada geçen hafta kamuoyuna sızan AK Parti İlçe belediye başkan adaylarından en az 1 veya 2'sinin değişeceği öğrenildi.