Title of a News Article

AK Parti'nin Urfa adayı Zeynel Abidin Beyazgül...

AK Parti'nin Urfa adayı Zeynel Abidin Beyazgül...
banner206

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Şanlıurfa adayı kim olacağı merak ediliyordu. Edinilen bir son dakika bilgisine göre, Zeynel Abidin Beyazgül'ün Ankara'ya çağırıldı ve adaylığı kesinleşti. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'da adaylığı doğrular niteliğinde bir twit atarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Yeniden aday gösterilen Zeynel Abidin Beyazgül'ün adaylığını ilk olarak www.urfastar.com kamuoyuna duyurdu.

AK Parti yarın Ankara Ticaret Odasın'da (ATO)'da aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleşecek olan tanıtım toplantısına Şanlıurfa adayı da tanıtılacak. Bir son dakika bilgisine göre, AK Parti, Şanlıurfa'da, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile yollarına devam edecek.

Beyazgül, genel merkez tarafından aranılarak Ankara'ya davet edildi. Beyazgül bu akşam Ankara'ya giderek yarın ki aday tanıtım toplantısına katılacak.

DELİOĞLU PAYLAŞTI...

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, kısa bir süre önce yaptığı paylaşımla Zeynel Abidin Beyazgül'ün adaylığını doğruladı ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Delioğlu, Şanlıurfa'ya ve bütün AK Parti camiasına hayırlı uğurlu olsun.. Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül. Durmak yok yola devam..' dedi.

İşte Delioğlu'nun paylaşımı...

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195