31 martta yapılacak olan yerel seçimlere doğru gidilirken, Şanlıurfa'da muhalefet cephesinde çatlak sesler gelmeye devam ediyor. CHP üyesi Gamze Nur Güzel, aylar öncesinden belediye meclis üyeliği için kolları sıvamış, seçim çalışmalarına başlamıştı. Fakat hazırlanan meclis üyesi listesinde kendini son sırada bulan Gamze Nur Güzel, aşağılandığı için başvurusunu geri çektiğini açıkladı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP Şanlıurfa cephesinde adaylar belli olmaya devam ediyor. Son olarak dün Eyyübiye adayı belli oldu. Parti genel merkezi Eyyübiye Belediye Başkan adayı olarak Halil Karakeçili'yi duyurdu. İl Başkanı Ferhat Karadağ ve partililerin de katıldığı aday tanıtım toplantısı Eyyübiye ilçe başkanlığında düzenlendi.

Yaşanan aday tanıtım sonrası sıra meclis üyesi listesine geldi. 11 kişiden oluşan meclis üyesi listesinin son sırasında yer alan partili Gamze Nur Güzel, yerel seçimlerde meclis üyesi olabilmek için aylar öncesinden çalışmalarına başlamıştı. 27 kasım 2023 tarihinde meclis üyesi başvurusunu yaparak ilk başvuruyu gerçekleşiren genç kadın Güzel, seçimlere sayılı günler kendini son sırada buldu. 

AYLAR ÖNCE BU PAYLAŞIMI YAPTI

CHP'ye gönül vermiş olan Gamze Nur Güzel, 27 kasım 2023'te yaptığı paylaşımda meclis üyeliği adaylığını bu sözlerle duyurmuştu.

Birecik belediye başkanı Begit Türk bayrağı ve diğer asılsız ithamlara net cevap verdi Birecik belediye başkanı Begit Türk bayrağı ve diğer asılsız ithamlara net cevap verdi

"Sevgili Yol Arkadaşlarım, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Eyyubiye Belediyesi, CHP Belediye Meclis Üyesi Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Siyasi hayatımın başlangıç noktası olan Eyyübiye için elimden geleni yapmak için sahada olacağım."

DAHA FAZLA DAYANAMADI

CHP Eyyübiye ilçe teşkilatı tarafından YSK'ya verilen 11 kişilik listenin sonunda yer alan Güzel, daha fazla dayanamadı ve başvurusunu geri çekti. Şahsıma yönelik yapılan aşağılamayı kabul etmem mümkün değil diyen Güzel son paylaşımında şunları söyledi;

"Bugün saat 13.30 sularında Eyyübiye ilçe seçim kuruluna verdiğim dilekçe ile Chp Eyyübiye ilçe belediye meclis üyeliği adaylığımı geri çekmiş bulunmaktayım. Şahsıma yapılan aşağılamayı kabul etmem mümkün değil, parti üyeliğinden istifa etmem söz konusu değil mücadele devam:)"

"Eee mecbur 11 kişi başvurmuş en sona yazmışlar. içimden keşke dosyamı geri çekseydim dedim ama liste kalabalık görünsün diye yazmışlar herhalde :) ki bunu bilerek yaptıklarını çok iyi biliyorum, unutmayın ki son gülen iyi güler :)"

URFASTAR