Title of a News Article

Aslan teşekkür etti...

Aslan teşekkür etti...
banner206

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkanları kadar meclis üyeleri de seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Karaköprü Beledyesi Meclis üyesi adayı İbrahim Halil Aslan, bağlı bulunduğu Ergün kırsal mahallesinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve beraberindekilerini coşkulu bir kalabalıkla karşıladı.

31 martta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. 

Karaköprü'de AK Parti'nin adayı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında meclis listesinde yer verdiği İbrahim Halil Aslan'ın misafiri oldu. Ergün kırsal mahallesinde dost ve akrabalarıyla Başkan Metin Baydilli, milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve diğer meclis üyelerini coşkulu bir şekilde karşılayan meclis üyesi adayı İbrahim Halil Aslan, buluşma sonrası teşekkür etti.

Vatandaşlarla burada gerçekleşen buluşmada Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, hizmetlerin devamı için destek istedi.

Görkemli geçen buluşma sonrası kısa bir açıklama yapan AK Parti Karaköprü Belediyesi Meclis üyesi adayı İbrahim Halil Aslan şunları söyledi;

"Yaklaşan yerel seçimler öncesi şahsıma meclis üyeliği adaylığını layık gören partimize ve başkanımıza teşekkür ederim. İcraat partisi olan AK Parti'ye olan desteğimiz tamdır. Hizmetlerin devamı için seçim günü tereddüt etmeden AK Parti'ye oy vereceğiz. Başta akrabalarım olmak üzere AK Parti'ye destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Seçim günü sandıklardan zaferle çıkacağız. Mahallemize, bölgemize ve ilçemize yapılacak yatırımların en yakın takipçisi olacağım." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195