Title of a News Article

Babadan oğula istenmeyen sözler..

Babadan oğula istenmeyen sözler..
banner206

Şanlıurfa'nın siyasi simalarından saygın iş adamı Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir ile oğlu Fenerbahçe Şanlıurfa Başkanı ve aynı zaman da kongre üyesi olan Mahmut Kızıldemir arasında esen soğuk rüzgarlar ayrılık getirdi. Baba İsa Kızıldemir yaptığı paylaşımla adeta oğlunu evlatlıktan reddetti.

Uzunca bir süredir araları olmadığı bilinen baba oğul deyim yerindeyse boşandı.

Birçok konuda anlaşamadıkları öğrenilen Baba İsa Kızıldemir ile oğlu Mahmut Kızıldemir arasındaki soğuk savaş rüzgarı ayrılık getirdi.

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Meclis Başkanı İsa Kızıldemir ile oğlu Mahmut Kızıldemir'in neden yol ayrımına gittiği Merak konusu oldu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir X hesabından yaptığı paylaşımla 'Allah hiç kimseye böyle hayırsız evlat vermesin.' diyerek Kızıldemir ailesinin Mahmut Kızıldemir ile hiç bir bağlantısının kalmadığını, ve yaptığı iş ve işlemlerden ailenin sorumlu olmadığını vurguladı.

"KAMUOYUNA DUYURUDUR!

Oğlum Mahmut Kızıldemir’in yaptığı iş ve işlemler ile Alacak ve Borç ilişkisinden kaynaklı olarak Ailesinin sorumluluğu bulunmamaktadır! 

Mahmut Kızıldemir ile Kızıldemir ailesinin hiç bir bağı da kalmamıştır! Allah hiç kimseye böyle hayırsız evlat vermesin."

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195