Title of a News Article

Bahçıvan Erbakan'ı Allah'a havale etti!

Bahçıvan Erbakan'ı Allah'a havale etti!
banner206

Kasım Gülpınar'ın AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçisi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesi eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan'a deyim yerindeyse soğuk duş aldırdı.

Yaptığı paylaşımla Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ı Allah'a havale ettiğini dile getiren Bahçıvan, kimse benim üzerimden algı yapmaya çalışmasın dedi.

31 Martta yapılacak olan yerel seçimlere doğru gidilirken, 4 dönem AK Parti'de vekillik yapmış olan Mehmet Kasım Gülpınar'ın istifa etmesi büyük yankı uyandırdı. 

YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile bir araya gelen Gülpınar ilk görüşmede istediğini aldı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. 

Yaşanan bu gelişme üzerine günler öncesinde adaylığın kendisine verilmesine kesin gözüyle bakarak Yeniden Refah Partisi'ne adaylık başvurusu yapan Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan, yazılı bir açıklama yaptı.

YRP Başkanı Erbakan'ı Allah'a havale ettiğini açıklamasında dile getiren Bahçıvan şunları ifade etti; 

"Muhterem Şanlıurfalı hemşerilerim

Bana yapılan adaylık noktasındaki yanlış karar, bana değil Urfa'nın geleceğine yapılmıştır. Şimdi Eyyübi'den belediye adaylığımı söylüyorlar bu haberlerle hiç bir ilgim yoktur. 

Kimse benim hakkımda algı yapmasın. Karar vermesin. Bütün Urfalı hemşerilerime saygılarımı sunuyorum. 

Bana gösterikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Beni aldatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanını Allah'a havale ediyorum. Bizi aldatan bizden değildir. Ahmet Bahçıvan Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Elektronik Yüksek Mühendisi"

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195