Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Bahçelievler Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, vatandaşlardan dua ve destek istedi, “ Viranşehir’de ‘Gerçek Belediyecilik’ ile devam yola edip, hizmetlere devam edeceğiz” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden AK Parti’nin Viranşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, esnaflara hayırlı cumalar diledi, bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Ekinci, esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak ilgiyle karşılandı.

Bahçeli Polemiklere Son Noktayı Koydu Bahçeli Polemiklere Son Noktayı Koydu

Esnaflara, 5 Yıllık zaman zarfında yapılan ve tekrar seçildiği takdirde yapmayı düşündüğü hizmetleri ve projeleri anlatan Başkan Ekinci, hizmetlerin devam için vatandaşlardan dua ve destek istedi. 

Esnafların sorun ve talepleri de dinleyen Başkan Ekinci, esnafların fikir ve görüşlerinin kendileri için çok değerli ve kıymetli olduğunu belirterek; esnaflarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Esnafın güçlü olmasının ilçe ekonomisi için de önemli olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, “Esnafımızın dirliği, huzuru, refahı, mutluluğu bizim için çok önemlidir. Bizler, milletimizin ve esnafımızın hizmetkârıyız. Kentimizdeki esnaflarımızın beklentilerine dönük adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Bizler, ülkemizin, Şanlıurfa’mızın ve Viranşehir’imizin esnaflarıyla kalkınacağını biliyoruz. Her adımımızı buna göre atıyor ve esnaflarımızı destekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Esnaf ve vatandaşlar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.