Title of a News Article

Baydilli, 'Karaköprü'yü çok güzel günler bekliyor'

Baydilli, 'Karaköprü'yü çok güzel günler bekliyor'
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantılarla vatandaş buluşmalarını sürdürürken, yeni dönemde yapacakları projelerle Karaköprü’yü çok güzel günlerin beklediğini anlatıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 31 Mart mahalli idareler seçimi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Baydilli akşam gerçekleştirilen ev ziyaretleri ve toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelirken, Karaköprü’de görev yaptığı 8,5 yılda gerçekleştirilen hizmet ve projeleri anlatıyor. Başkan Baydilli, yeni dönemde yapılacak projelerle ilgili de bilgi veriyor.

Karaköprü’de önemli projelere imza attıklarına dikkat çeken Başkan Baydilli, 31 Mart’ta daha güçlü bir şekilde seçildikten sonra ilçenin aktın dönemine gireceğini dile getirdi.

Başkan Baydilli şu ifadeleri kullandı:

“Karaköprü her geçen gün büyüyen ve yeni konutlaşma alanlarıyla, modern yapısıyla dikkat çeken bir ilçedir. Bugüne kadar ilçenin bu gelişimine karşın önemli proje ve hizmetleri ilçemize kazandırdık. İlçemize bilim merkezi, müzeler, kültür merkezleri ve spor merkezleri gibi ses getiren projeler gerçekleştirdik. Bu yaptıklarımız emin olun ki yapacaklarımızın teminatıdır.

İnşallah 31 Mart’ta sizin desteğinizle yeniden seçildiğimizde Karaköprü için altın dönem diyebileceğimiz yeni bir döneme gireceğiz. Yapacağımız projelerle ilçemizi bir yandan kalkındıracak bir yandan da vatandaşlarımızın rahatlıkla yaşayacağı, sosyal donatıların olduğu güzel bir kent oluşturacağız.

Tüm bunları yapabilmemiz için vatandaşlarımızın bize desteği ve yeniden güçlü bir şekilde seçmesi gerekiyor. Ziyaret ve toplantılarımızda vatandaşlarımızın bize olan teveccühü de seçimden zaferle ayrılacağımızı müjdeliyor. İnşallah bu seçimden güçlü bir şekilde çıkarak Karaköprü’ye hizmetin en iyisini getirmeye devam edeceğiz.”

Toplantılarda vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Baydilli gerekli notları alırken, kendisini misafir eden ve destek veren vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195