Tekrar Aday Gösterilen Başkan Beyazgül Kendisini Bekleyen coşkulu Halka Seslendi 

AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi

Yerel Seçimlerde Şanlıurfa B. Belediye Başkanı Beyazgül tekrardan güven tazeleyerek aday gösterildi. Ankara'dan Şanlıurfa'ya dönen Beyazgül'ü teşkilat mensupları ve sevenleri Şanlıurfa Havalimanında coşku dolu sözlerle karşıladılar. Başkan Beyazgül kent merkezine ise uzun araç konvoyu ile giriş yaptı.

Akbinde Şanlıurfa Ak Parti İl binasında kendisini bekleyen halka uzun bir konuşma yaparak sevincini paylaşan herkese teşekkür eden Başkan Beyazgül, yaptıklarımız ve yapacaklarımız ortada diyerek sözlerine başlaması dikkat çekti. Konuşmasına, Cumhurbaşkanı Erdoganın ''durmak yok yola devam sözüyle'' ve  ''Allahın izniyle bugüne kadar çok şey yaptık,  bundan sonrada urfanın gelecegini birlikte kuracagız diyerek''  tamamlayan Başkan Beyazgül sözlerini noktalayarak halkı tekrardan selamladı. 

İşte Beyazgül Coşkulu  Halka Şu Sözlerle Seslendi;

Sayın il başkanım Değerli ilçe başkanlarım Değerli ilçe belediye başkanlarım, meclis üyelerim Teşkilatımızın değerli mensupları, kadın kolları, gençlik kolları, başkanlarım Ve değerli siz hanımefendiler, beyefendiler Hepinizi saygıyla, muhabbetle, sevgiyle Selamlıyorum.

Öncelikle Bizlere bu mutlu günü yaşatan Cenab-ı Hakk'a hamd ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Sonra sizlere bu gösterdiğiniz sevgiden dolayı, teveccühten dolayı, yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum.

Bu güzel görevi, Şanlıurfa'ya hizmet görevini, adaylık görevini tekrar şahsıma teveccüh ettiği için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum.

İnşallah halkımız kararını vermiş, Ne diyor?  Durmak yok, yola devam.

Allahın izniyle bugüne kadar çok şey yaptık.  Bundan sonrada urfanın gelecegini birlikte kuracagız. 

URFASTAR