Title of a News Article

Çakmaklı isyan etti!

Çakmaklı isyan etti!
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Suriyeliler için tahsis edilen göçmen Sağlık merkezine Şanlıurfalı vatandaşların alınmamasına tepki gösterdi.

“ÖNCELİK HAKKI NEDEN MÜLTECİLERE TANINIYOR?”

Başkan Çakmaklı yaptığı açıklamada “Daha önce Kadın Doğum Hastanesi olarak hizmet eden hastanemiz Suriyeli mülteciler için tahsis edildi. Sağlık konusunda hastanelerimiz zaten yetersiz. Özellikle bu bölgelerde herhangi bir sağlık merkezi bulunmazken neden öncelik hakkı mültecilere tanınıyor anlamış değiliz. Eski Devlet Hastanesinin yeri boşaltılmış ve makus talihine bırakılmış bir vaziyette duruyor. Oradaki vatandaşlar ya özel hastanelere gitmek zorunda ya da Eyyübiye’ye.” dedi.

“ŞANLIURFALI VATANDAŞIMIZIN BİR DEĞERİ YOK”

İYİ Partili Çakmaklı sözlerinin devamında ise, “Daha önce de defalarca gündeme getirdik bu konuyu. Şehir genelinde daha büyük bir proje olan Şehir Hastaneleri diğer illerde tek tek hizmete girerken bizlerde ise hala temeli ile göz boyuyorlar. Acil ihtiyaç olan bu sağlık merkezleri yapılmamışken, var olan bir hastaneyi müze, diğer boş hastaneleri ise Göçmen Sağlık Merkezi yapıyorlar. Bizim Şanlıurfalı vatandaşımızın ise bir değeri yok.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195