31 Mart seçimlerini kazanan isimlerden birisi de Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat oldu. Mehmet Kasım Gülpınar'ın büyükşehiri büyü bir zaferle kazanmasınını yanı sıra ciddi anlamda kan kaybeden AK Parti'yi Şanlıurfa'da Haliliye ilçesi sırtladı.

Gece gündüz demeden hem belediye hem de seçim çalışmalarını yürüten Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kendi ilçesinde birinci oldu ve yeniden başkanlığı kazandı.

Denetimli serbestlikten yararlanan binlerce kişi yeniden suç işledi! Denetimli serbestlikten yararlanan binlerce kişi yeniden suç işledi!

Ustalık dönemine başlayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gece saatlerinde bir paylaşım yaparak teşekkür etti.

Canpolat mesajında şunları ifade etti;

"TEŞEKKÜRLER HALİLİYE’M! Aziz hemşerilerim, bize gönül veren yol arkadaşlarım, bugün bizlere şehrül emin vazifesini ikinci kez layık gören tüm gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haliliye'mizin hizmetkârı olduğumuzu daha önce de söylemiştik, daha önce de hizmetlerimizi canla başla sürdürmüştük ve hiç ara vermeden, dur durak bilmeden canla başla, Haliliye'ye can kurban diyerek, ilçemize hizmetlerimizi devam ettireceğiz."