Title of a News Article

Canpolat yeni dönemle ilgili Urfastar'a konuştu...

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan isim oldu. Çıraklık döneminden ustalık dönemine geçen Canpolat, kalıcı hizmetler için daha çok çalışacağız mesajını verdi.

5 yılı başarılı bir şekilde geride bırakan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 mart seçimleri sürecini ve yeni dönemde neler yapacağı ile ilgili www.urfastar.com'a özel açıklamalarda bulundu.

​​​​​​Yeni dönem için vatandaşlarla daha çok kucaklaşacağının altını çizen Başkan Canpolat, onları memnun etmek için koşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Yerel seçimlerden zaferle ayrılan ve ustalık dönemine geçiş yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim sonrasında da seçim irtibat bürosunda oturmaya devam etti.  Canpolat Bu kez destek değil, kendisini tebrik etmeye gelen vatandaşlarla kucaklaştı. 3 gündür seçim ofisinde oturan Canpolat vatandaşlar tarafından teveccühle karşılanıyor.

O anlara tanık olan Urfastar.com muhabiri ve köşe yazarı Ramazan Gürdal, Başkan Canpolat ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Urfalı kardeşlerimize Urfalı seçmenlerimize minnettarız. Yine yeniden Haliliye'nin hizmetkârı olarak bizleri gösterdiler. Sandıklardan Mehmet Canpolat çıktı. İnşallah geçmişte olduğu gibi bugünde yarında milletimizi memnun etmek için onların hizmetinde koşturmaya devam edeceğiz. Birlik beraberlik içerisinde inşallah Haliliyemizi güzelleştirmeye, Urfamızı güzelleştirmeye gayret içerisinde olacağız. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Biz halkımızdan vatandaşlarımızdan memnunuz, Allah'ta bizleri onlara memnun kılacak şekilde mazhar kılsın. Teşekkür ediyorum kendileri

'VAR GÜCÜMÜZLE HİZMET EDECEĞİZ'

​​​​​İnşallah yeni dönemde hep birlikte koşturacağız. Haliliyemiz için daha önce de projelerimizi açıklamıştık. Yine sahada işlerimizin yanında projelerimi icra edeceğiz. Vatandaşlarımızın gönüllerinde dualarında olmaya gayret edeceğiz. Vatandaşlarımıza, Urfalı halkına seçmenlerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Sonuç ne olursa olsun vatandaşımızın takdiri başımızın gözümüzün üzerindedir. Bizlere buna göre muhasebemizi yapacağız. AK Kadrolar olarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte Urfa'nın birliği beraberliği bütünlüğünü için hizmet noktasında bizler elimizden geldiği kadarıyla var gücümüzle hizmet edeceğiz. Vatandaşlarımızın işlerini yürütmesiyle ilgili projelerimizle ilgili emin olsunlar her zamankinden daha fazla koşturmaya, daha fazla vatandaşlarımızla iç içe olmaya, sahada olmaya gayret edeceğiz. Hiç bir ayrım gözetmeksizin herkese her zaman kapılarımız açıktır, gönüllerimiz açıktır, telefonlarımız açıktır. Bizler onların hizmetlarıyız. Onlarda bizim başımın tacıdır.

'VATANDAŞLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR'

Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Seçim öncesi gibi seçim sonrası da irtibat büromuz dolup taşıyor. 3 gündür tebrikleri kabul ediyoruz. Mazbatımızı aldıktan sonra yine yolumuza devam edeceğiz. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195