Title of a News Article

CHP tarihinde görülmemiş olay! Erdoğan'a destek verdi

CHP tarihinde görülmemiş olay! Erdoğan'a destek verdi
banner206
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatı doğrultusunda belediye hizmet binasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek ve Amerika Birleşik Devletleri karşıtı dev pankart asıldı.

CHP tarihinde adeta bir ilk yaşandı. CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ABD'yi sert bir dille eleştirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.

Son günlerde Amerika Birleşik Devletleri’ne karşı sert söylemleriyle gündeme gelen Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez de belediye binasına ABD karşıtı bir pankart astırdı. ABD yönetimini ülkede yaşanan olaylardan dolayı sorumlu tutulduğunun ifade edildiği pankartta, “Ey hadsiz ABD anlamıyoruz zannetme. ABD tarihte hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin dostu olmamıştır. Bu ülkede Alevi-Sünni gerginliğini çıkartan ABD yönetimleridir. Bu ülkede Kürt-Türk çatışması çıkarmak için PKK/YPG terör örgütünü kuran hala silah veren ABD yönetimleridir. Bu ülkede 12 Eylül darbesini gerçekleştiren ABD yönetimiydi. Taşeron FETÖ terör örgütünü kuran ve 15 Temmuz hain darbe girişimini planlayan ABD yönetimidir. Türkiye’ye sığınma istilasını tasarlayan ve ülkemizi bu yolla karışıklığa sürüklemeye çalışan ABD yönetimidir” denildi.


ERDOĞAN'A DESTEK VERİLDİ

Asılan dev pankartta ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verilmeden sayın Cumhurbaşkanımız hitabıyla destek verildiği görüldü. Erdoğan’a verilen destekte, “ABD yönetimince sayın Cumhurbaşkanımızın şahsına yapılan saygısızlıklar esasen Türk milletine yapılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ABD sömürgesi değildir. Türkiye ABD’den başka kimseye hizmet etmeyen NATO’dan ayrılmalıdır. Kürecik ve İncirlik üsleri derhal kapatılmalıdır. Dünya beşten, Türk milleti ABD’den büyüktür” ifadelerine yer verildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN OLAYA BAKIŞ AÇIŞI NE OLACAK?

Yaşanan bu olay sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelecek tepki ise şimdiden merak konusu oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, artık partiden mi ihraç edilir yada, parti disiplin kuruluna sevk edilir orası henüz bilinmiyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2021, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195