Title of a News Article

Çiftçi enerjiyle ilgili projesini seçmenlere anlattı

Çiftçi enerjiyle ilgili projesini seçmenlere anlattı
banner206

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi, enerji sorunları ile ilgili çiftçilere müjde verdi.

Başkan Adayı Nihat Çiftçi, seçim sürecinin başlaması ile gerek kırsal mahallerde gerek ise Karaköprü Merkez ilçelerde büyük bir özveri ile vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Ömer Ağ ile Panorama programına konuk olan Nihat Çiftçi merak edilen sorulara cevap verdi.

7’den 70’e yönelik herkesimi kapsayan projeleri ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, yeni dönemde Karaköprü’deki kırsal mahallerde yaşanan enerji kesintileri ile Çatı GES Projelerini hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Uluslararası fon kuruluşlarından alacağımız hibeler ile Kırsal mahallerimizdeki enerji sorunu çözüme kavuşturacağız. Bu fonlanmadan faydalanabilmek için Karaköprü Belediye’mizin Teknik kadroları ile bütüncül projeler hazırlayacağız. Karaköprü'müzdeki evlerin çatılarına Güneş Enerji Sistemi (GES) kurarak. Bu projelerin hazırlanması kolay değil yabancı dile çevrilmesi fizibilite çalışmalarını yapılmasını Teknik kadrolarımız ile yaparak bu hibeyi Karaköprü’müze kazandıracağız. Çiftçilerimize, tarımsal amaçlı GES, hanede oturanlar için aydınlatma amaçlı GES içinde elimizden geleni yapacağız. Doğru bir model ve örnek üreterek çiftçilerimizi ve 84 Mahallemizi enerji kesintilerinden kurtaracağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195