Yeninden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Bugün, dünya üzerindeki tüm kadınların güçlü, cesur ve değerli olduğunu kutladığımız özel bir gün. Kadınlarımızın aile ve toplum içindeki yeri bir güne sığdırılamaz.”

Urfa dahil 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilenecek Urfa dahil 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilenecek

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların başarılarına, mücadelelerine ve ilerlemelerine odaklanarak, eşitlik, adalet ve insan hakları için mücadele ettiğimiz bir gündür. Sizler, toplumun temel direği, ailelerin destekçisi, dünyayı değiştirecek güçtesiniz. Sizler, sevgi ve fedakârlıkla dolu yüreklerinizle, her gün dünyayı daha iyi bir yer haline getiriyorsunuz”

“Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık göstererek birçok alanda istihdamdan sosyal yaşantıya kadar birçok alanda projeler yaptık. Umarım bunları hayata geçirerek kadınlarımızın yaşam standartlarını yükseltiriz.”

“Unutmayın ki, her biriniz değerlisiniz ve dünyayı değiştirecek güce sahipsiniz. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyorum!” dedi.