Title of a News Article

Çiftçi, Karaköprü için projelerini açıkladı

Çiftçi, Karaköprü için projelerini açıkladı
banner206

Karaköprü’de büyük bir gelişim ve dönüşümü hayata geçirmeyi hedefleyen Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü’yü ticaret merkezi yapmak için hazırladığı projelerini açıkladı.

Çocuklardan Kadınlara, Eğitimden, istihdama yönelik birçok projeyi hayata geçirmeyi vaat eden Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Karaköprü’yü ticareti merkez yapmak için de 11 Nisan Fuar Alanı bölgesinde çok çeşitli ticari merkezler kurmayı hedefliyor.

Başkan Adayı Nihat Çiftçi’nin vizyonel projeleri arasında; Sanayi ve Üreticileri kapsayacak Ticaret Merkezi, İthalatçı firmalara yönelik İthalat merkezi ve Mobilya, ev araç gereçleri satışlarının yapılacağı Mobilyacılar Sitesi hayata geçirilecek.

BAŞKAN ADAYI NİHAT ÇİFTÇİ, YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Dönemimizde arkadaşlarımız ile birlikte çok büyük emekler neticesinde Karaköprü’müze kazandırdığımız Fuar Merkezinin önündeyiz. Şimdi yine Karaköprü’müzü ticaret merkezi yapmanın uğraşı içerisindeyiz. Projelerimiz arasında Ticaret Merkezi, İthalat ve Mobilyacılar merkezini aynı bölgede konumlandırıp Karaköprü’müzü ticarette geliştireceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195