Title of a News Article

Çiftçi Karaköprü'nün yollarına değindi

Çiftçi Karaköprü'nün yollarına değindi
banner206

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Karaköprü’nün gelişiminde büyük bir rol oynayan bulvarlar ve yol çalışmalarına değindi.

Geçmiş dönemde Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’ye kazandırdığı yeni yollar, köprülü kavşaklar, bulvar ile 7’den 70’e her kesimin takdirini toplayan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Karaköprü ilçesi için hazırladığı ulaşım master planının önemine değindi.

Kentlerin gelişiminin yolları ile olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Dönemimiz de Karaköprü ilçemizde bulvarımızın tamamını açmıştık. Yol medeniyettir, bulvarlar önemlidir. Açılan bu bulvarlar sayesinde Karaköprü’müz gelişti. Şu anda Atatük Bulvarı’ndayız. Yeşiloğlu bulvarı, Mehmet Hafız Bulvarı, ikinci 35, Adnan Menderes Bulvarı, Buluntu Hoca Bulvarı, Çardaklı Kaya Bulvarı. Bu bulvarların Karaköprü’müze getirdiği gelişim hepimizin gözleri önünde oldu. Biz önümüzdeki dönemlerde de yine yatırımcılarımıza yepyeni bulvarlar açacağız. Karaköprü’müzü birlikte geliştireceğiz. Yine yapacağımız çalışmalarla yeni mahallerinde şekillenecek. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195