Title of a News Article

Çiftçi, seçim ofisine gelen seçmenlere projelerini anlatıyor

Çiftçi, seçim ofisine gelen seçmenlere projelerini anlatıyor
banner206

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi’nin seçim ofislerine her gün iftar sonrası binlerce kişi geliyor. Çiftçi, seçimlere saatler kala ofislere gelenlere projelerini anlatmaya devam ediyor.

Türkiye’de ve Şanlıurfa’da gündem yaklaşan yerel seçimler ve adayların son çalışmaları oldu. Karaköprü’de Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Av.Nihat Çiftçi’nin farklı noktalarındaki seçim bürolarına binlerce kişi geliyor. İftar sonrası Buluntu Hoca Bulvarı’ndaki seçim ofisine gelen ziyaretçilerle buluşan Nihat Çiftçi, hıncahınç olan ofiste bulunan kalabalığa, bugüne kadar verdikleri destekler için teşekkür etti.

Nihat Çiftçi proje anlatmaya devam ediyor

Nihat Çiftçi seçim çalışmalarının yavaş yavaş sonuna yaklaştıklarını belirterek, bugüne kadar çalışmalarında kendilerine destek veren tüm vatandaşlara, Yeniden Refah Partisi’nin Karaköprü ve Şanlıurfa il teşkilatına ve tüm dostlarına teşekkür etti. Seçime üç gün kalmasına rağmen vatandaşların soruları üzerine Nihat Çitçi Karaköprü için planladıkları projelerin bir kısmını tekrar anlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195