Devlet Bahçeli’den Süpriz Konuşma Devlet Bahçeli’den Süpriz Konuşma

31 Mart seçimlerinin kazanan bir ismi de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Av. Nihat Çiftçi oldu. Yeniden Refah Partisi çatısı altında Karaköprü Belediye Başkan adayı olan Nihat Çiftçi Urfastar.com'a özel açıklamada bulunarak hizmet için geldim dedi.

Türkiye bir seçimi daha geride bıraktı. 81 ilde yerel seçim heyecanı yaşandı. 

​​​​​​Seçim heyecanının en yüksek olduğu illerden birisi olan Şanlıurfa'da muhalefet adayları adeta sildi süpürdü.

Karaköprü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Av. Nihat Çiftçi, yeniden girmiş olduğu seçim yarışında ezici bir oy çoğunluğu ile Karaköprü Belediye Başkanı seçildi.

Karaköprü ilçesinde seçim irtibat bürosu önünde binlerce kişiye konuşan Çiftçi verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Urfastar mikrofonuna özel açıklama da bulunan Nihat Çiftçi Oyların yüzde yüze yakınının açıldığını ifade ederek 10 binin üzerinde bir farkla seçildiklerini söyledi.

Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Karaköprü hepimizin ilçesi, bizlere hizmet etme şansı verdi. Emaneti tevdi etti. En iyi şekilde koruyacağız. Karaköprüyü daha modern bir şehir, daha yaşanılabilir, daha sosyal, daha insani, etkili ve zamanlı bir hale getirmek için çalışacağız. Şuanda yüzde 97 buçuğu açılmış, bütün tutanaklar elimizde mevcut. 11 bin küsür gibi bir farkla seçimi almış bulunmaktayız. 

​​​​