Title of a News Article

Çiftçi'ye destek için YRP'ye katıldılar

Çiftçi'ye destek için YRP'ye katıldılar
banner206

Karaköprü’de Abdullah Karaca, Zübeyir Baydilli ve aileleri Yeniden Refah Partisi’ne katılarak başkan adayı Nihat Çiftçi’ye desteklerini açıkladı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Yeniden Refah Partisi’ne destekler her geçen artıyor. Partiye son olarak Abdullah Karaca, Zübeyir Baydilli ve aileleri katıldı. Yeni katılımcılara rozetlerini Belediye Başkan adayı Av. Nihat Çiftçi ve Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar taktı.

Gülpınar: Halkın teveccühü her gün çoğalıyor

Katılımda bir açıklama yapan yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, çalışma temposunun kendilerini yorduğunu ancak bu yorgunluğun partiye olan ilgi vesilesiyle kaybolduğunu dile getirdi. Gülpınar burada yaptığı şunları söyledi: Şu bir gerçektir ki hemşehrilerimizde büyük bir arzu var, gerçekten büyük bir heyecan var. Yani bu teveccühü gördüğümüz zaman yorgunluğumuzu unutuyoruz. Çünkü büyük bir beklenti var, onların özellikle değişimle ilgili ciddi bir talebi var Bunu hem gözlerinden hem de hal ve hareketlerinden, o samimiyetlerinden, o muhabbetlerinden çok güzel anlıyoruz. İnşallah bu değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz. 31 Mart’ta bizler Büyükşehir’de, Karaköprü’de Nihat Başkan beraber, Allah nasip ederse Urfa’yı daha güzel günlere taşıma gayreti içinde olacağız. Elhamdülillah her geçen gün artan ilgiyi görüyoruz. İlk geldiğimiz gün de ilgi vardı, şu an geldiğimiz noktada her gün ivme artıyor, insanların teveccühleri her gün artıyor, buda bizi memnun ediyor. Bir taraftan da sorumluluğumuz artıyor. Sizlere karşı olan mesuliyetimizin her gün daha da farkına varıyoruz. İnşallah her şey sizin arzu ettiğiniz gibi olacaktır.

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Avukat Nihat Çiftçi, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, bu desteklerin karşılığını vermek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195