Title of a News Article

DEM'in adayı Erkmen suskunluğunu bozdu

DEM Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Erkmen, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın adayı olması kendilerine yaradığını söyledi. 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Başkanlık yarışında zaman daraldıkça adaylarda da bir hayli heyecan yükseldi.

Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti'nin adayı olarak yeniden yarışa girdi, AK Parti'den ayrılarak yoluna Yeniden Refah Partisi ile devam eden Mehmet Kasım Gülpınar'da katıldığı partinin adayı oldu. Bu gelişmelerden sonra ise DEM Partisi'de Celalettin Erkmen ile yola çıkma kararı aldı.

Seçim atmosferi Şanlıurfa'da giderek artıyor. Günlerdir sessiz olan DEM Partinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Erkmen yerel bir ajansa demeç verdi.

Erkmen, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın adaylığını değerlendirdi ve şunları söyledi.

"Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partisi'nin adayı. Şimdi bunun aday olmasının temel sorunu AKP'nin yetersizliğinden, yetmezliğinden, genel siyasete sorun olmadığından, yerelle ilgili çözümsüzlüğünden kaynaklı bir alternatif değil. Kesinlikle kendisi de Urfa Büyükşehir aday adayıydı, genel merkez tarafından kabul görmeyince bireyler kaygılarından kaynaklı, Yeniden Refah Partisi'nden aday oldu. Şimdi bunun böyle olması hemen seçmeni aşağı yukarı bize bir avantaj olarak sağladı."

Bu görüntüleri X hesabından paylaşan Akşam Gazetesi Ankara temsilcisi Emin Pazarcı ise şu şekilde yorumladı; 

"Yeniden Refah Partililer.. Bakın kime hizmet ediyor ve avantaj sağlıyorsunuz: Ben demiyorum, DEM Parti Şanlıurfa Adayı Celalettin Ekmen diyor..."

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195