Title of a News Article

Ekinci müjdeyi vermişti! Rekor başvuru geldi

Ekinci müjdeyi vermişti! Rekor başvuru geldi
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı ve Adayı Salih Ekinci’nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği 10 bin sosyal konut projesine 5 günde rekor başvuru yapıldı.

Dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen proje, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılandı. 

Başkan Ekinci; “İlçe tarihinin en büyük sosyal konut projesi çerçevesinde vatandaşlarımız, 5 günde 3 bin 500’ü aşkın rekor bir başvuruyla projeyi sahiplendi.”dedi.

Sosyal Belediyecilik çerçevesinde hayata geçirdiği projelerle ilçe halkının takdirini toplayan Viranşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde, TOKİ işbirliği ile dar gelirli aileler için sosyal konut projesini hayata geçirmeye başlayacaklarını duyurmuştu. 

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci, yapılacak 10 bin sosyal konut projesinin müjdesini, sosyal medya hesabından vermişti. Açıklama, vatandaşlar tarafından heyecan uyandırmıştı. Geçtiğimiz hafta başvuruların aldığı projeye, rekor başvuru yapıldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; Sosyal Konut projesi ile ilgili yaptığı açıklamada;“İlçe tarihinin en büyük sosyal konut projesi çerçevesinde vatandaşımız, 5 günde 3 bin 500’ü aşkın rekor bir başvuruyla projeyi sahiplendi “dedi.

Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile eşine az rastlanır bir seferberlikle milletimize sunduğumuz bu proje ile inşallah 10 bin hemşerimiz ev sahibi olacak diyen Başkan Ekinci, Vatandaşları heyecanlandıracak projelerinin devam edeceğini kaydetti. 

Projeyi memnuniyetle karşılayan vatandaşlar ise, Viranşehir Belediyesi ile ev sahibi olacaklarını belirterek, hayata geçirilen projeden dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195