Yerel seçimlere az bir süre kala Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’ye destekler devam ediyor.

Her gün farklı aşiret ve kabilelerden yüzlerce kişi, seçim bürosuna gelerek AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’ye desteklerini bildiriyorlar.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’ye bir destekte Viranşehir Traktörcüler Kooperatifinden geldi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden AK Parti’nin Viranşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, seçim çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir Traktörcüler Kooperatifini ziyaret eden Başkan Ekinci, Dernek Başkanı Mehmet Yardımcı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Ekinci, Kooperatif üyelerinden 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde dua ve destek istedi.

Urfa dahil 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilenecek Urfa dahil 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilenecek

Kooperatif üyelerinden destek sözü alan Başkan Ekinci, Kooperatif başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Ziyaretin ardından Başkan Ekinci ve Viranşehir Traktörcüler Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık 300 kişi kol kola girip, Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Salih Ekinci’nin seçim irtibat bürosuna yürüdü.

Başkan Ekinci seçim bürosunda yaptığı konuşmada; “Kıymetli destekleri ile bizleri onurlandıran, gücümüze güç katan Viranşehir Traktörler Kooperatif Başkanı Mehmet Yardımcı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Sorunlarınız bizim sorunumuzdur. Çözersek yine biz çözeriz. İnşallah Kooperatifin temelini atma ve açılışı bize nasip olur” ifadelerini kullandı.