Title of a News Article

Ekinci'ye tam destek!

.

Ekinci'ye tam destek!
banner206
 Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler öncesi Ak Parti'den Viranşehir Belediye Başkanlığı'na Aday gösterilen Salih Ekinci'ye, AK Aday Adayları'ndan tam destek geldi.

İlçenin Ceylanpınar caddesi üzerinde bulunan bir lokantada gerçekleştirilen istişare toplantısında AK Aday Adayları,birliktelik mesajı vererek,yerel seçimin önemine vurgu yaptı.

Basına kapalı gerçekleştirilen destek ve istişare toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Halil Özşavlı,AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin,Kadın Kolları Başkanı Kadriye Barış,Gençlik Kolları Başkanı M.Garip Köroğlu,Duayen siyasetçi Mehmet Ekinci ve Aday Adayları katıldı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci,İlçe teşkilatı öncülüğünde Aday Adayları ile bir araya gelip destek istediklerini söyledi.

 

'Ben Değil,Biz ruhuyla Viranşehir'e tarihi bir zafer kazandıracağız '

Aday adaylık sürecinin geride kaldığını ve  birlik ve beraberlik içinde Viranşehir için çalışma vaktinin geldiğini vurgulayan Ekinci," Dava ruhu ve aidiyet bağlarını daha da güçlendirerek seçim çalışmalarına başladığımızı belirttik.Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden mazereti olduğunu için bizleri telefonla arayarak destek veren tüm Aday Adaylarımıza teşekkür ediyorum.Destek sözleri ile bizleri güçlü kılan ak davamızın kıymetli neferleri belediye başkan aday adaylarını bizler için çok kıymetlidir. Her birinin bir Aday gibi bu önemli seçimde Viranşehir'i AK Belediyecilikle tanıştırmak adına çalışacağına yürekten inanıyorum. Ben değil “BİZ” ruhu ile aşkla ve heyecanla Viranşehir’e tarihi bir zafer kazandıracağız." Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195