Title of a News Article

Erdoğan’dan çok sert çıktı…

.

Erdoğan’dan çok sert çıktı…
banner206
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday tanıtım toplantısı kapsamında Ordu'da konuştu. Erdoğan, AK Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hilmi Güler olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday tanıtım toplantısı kapsamında Ordu'da konuştu. Erdoğan, "Siyasetin bir hasbiliği bir de hesabiliği vardır. Onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar, yolda bıraktılar. Yola çıktık, milletvekili oldular, belediye başkanı oldular, bakan oldular, ama trenden indiler. Trenden inenler de bir daha zaten bu trene binemediler ve binemeyecekler" dedi.

Terör örgütleriyle yapılan mücadeleye de değinen Erdoğan, "Bugün Afrin'in birinci yıldönümü. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bakanımızla, Genelkurmay Başkanımız'la oradaki komutanlarla görüştük. Orada tüm terör örgütlerini gömdük, Cerablus'ta, Gabar'da, Tendürek'te, Cudi'de gömdük ve bugünlere geldik. Şehitlerimiz oldu ama anneler-babalar biz biliyoruz ki bizim dinimizde şehadetin durumu çok farklı. O şehitlerimizle bugünlere geldik. 20 milyon kilometrekarelik vatan topraklarından 780 bin kilometrekareye geldik. Çanakkale, Kurtuluş Savaşı olmasa bu da olmazdı. Şimdi bu topraklara da göz dikmeye çalışıyorlar. Bizi bölemeyeceksiniz, topraklarımıza göz dikenlerin gözlerini çıkaracağımızı iyi bilsinler" ifadelerini kullandı.

 

"TRENDEN İNENLER BİR DAHA BİNEMEYECEKLER"

Bakınız, siyasetin bir hasbiliği vardır, bir de hesabiliği ardır. Hasbilik ideal olandır, hesabilik menfaat çetelerinin hakim olduğu yerdir. ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Onlarla yol yürüyemedik, onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar. Kimler olabileceğini biliyorsunuz. Bakan oldular, milletvekili oldular, belediye başkanı oldular ama trenden indirler. Bunlar bir daha bu trene binemeyecekler. "Benim istediğim yok, istediğimi niye yapmıyorsunuz" bu tür şeyler yok. Davayı iktidara taşıyalım, nefsimizi değil. Nefsi ne kadar ayaklar altına alırsak hedefe o kadar çabuk ulaşırız.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2019, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195