Title of a News Article

Flaş! Urfa'daki birçok STK'dan seçim kararı...

Flaş! Urfa'daki birçok STK'dan seçim kararı...
banner206

Bu pazar yapılacak olan 2024 yerel seçimlerine sadece 3 gün kaldı. Siyasi hareketliliğin en çok yaşandığı illerden birisi olan Şanlıurfa'da heyecan bir hayli yüksek. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 13 ilçe belediye başkan adaylarının seçim çalışmaları aralıksız sürerken, bugün yayınlanan ortak bir bildiri ile birçok sivil toplum kuruluşu AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer adayları destekleme kararı aldıkları öğrenildi.

Şanlıurfa'da temsilcilikleri bulunan; Birlik Vakfı, TÜGVA, MÜSİAD, Ensar Vakfı Şanlıurfa, İlim Yayma Cemiyeti,  Türkiye Yazarlar Birliği, M.T.T.B, Haliliye Kültür ve İlim Vakfı, Şehit Aileleri, KADEM, Önder, Şanlıurfa Bedensel Engelliler, Türkiye Gençlik Vakfı, Genç Birlik, CİHANNÜME, ASRİAD, ASKON, HİZMET-İŞ, Akademik Birlik Derneği ve Eyyübiye İmam Hatip Mezunları Derneği ortak bir bildiri yayınlayarak Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer AK Parti adaylarını destekleme kararı aldılar. 

Ortak bildiride şu ifadelere yer verildi;

"Kıymetli Şanlıurfa’lı Hemşehrilerimiz; 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. 22 yıldır Türkiye'de hizmet belediyeciliği anlayışını yerleştiren, ulusal ve uluslararası arenada ülkemizi söz sahibi bir konuma eriştiren, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve onun öncülüğünde ilerleyen AK Parti'ye destek sunma vakti... Türkiye yüzyılında icraatlarının artarak devam etmesi, peygamberler şehri Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edilmesi için destekleriniz büyük önem taşıyor. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarına, gönüldaşlarımızı ve hemşehrilerimize çağrımızdır. Gelin birlik ve beraberliğimizi sürdürelim, bölünmeyelim. Şanlıurfa’daki güçlü belediyeciliği sekteye uğratma hedeflerine fırsat vermeyelim. İrademizi Türkiye'yi hizmet anlayışıyla tanıştıran AK Parti'den yana kullanalım. Bu doğrultuda 31 Mart'ta Cumhurbaşkanımızın oluşturduğu vizyonu büyük bir özenle işleyen, işi gücü, varı yoğu Şanlıurfa olan, Şanlıurfa'mızda bu hareketin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-AK Parti adayı, Sn. Zeynel Abidin BEYAZGÜL ve Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adaylarına 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde destek olalım. Büyük hedeflere ulaşma yolunda kafa karışıklığına yer yok ve de "Ecdat emaneti peygamberler şehri Şanlıurfa'ya vefa yakışır" düsturuyla, tüm gücümüzle desteklediğimizi, kamuoyuna saygı ile bildiririz... Saygılarımızla."

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195