AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları ile birlikte kırsal bölgelerde adım atmadık yer bırakmadı. 

31 Mart yerel seçimleri sadece 6 gün kaldı. 

Bir önceki seçimlere göre bu seçim Şanlıurfa'da bir hayli renkli geçeceğe benziyor.

​​​​​​AK Parti cephesinde belediye başkan adayları hem bulundukları ilçe merkezinde hem de kırsal bölgelerde destek arayışlarını sürdürüyorlar.

Belediye Başkanlarına destek turuna çıkan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Eyyübiye ve Haliliye ilçesinde adeta adım atmadık yer bırakmadı. 

​​​​​​Eski milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun torunu olan İbrahim Eyyüpoğlu, dün Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bugün ise Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile kırsal bölgelere çıkarma yaptı.

Yerel seçimlerde başkan adaylarına destek isteyen Eyyüpoğlu, kırsal bölgedeki vatandaşlar tarafından yoğun teveccüh ile karşılandığı görüldü.

Eyyübiye ilçesine bağlı; Karahisar, Altıntepe, Uğurlu, Seralar mezraları, Yukarıyazıcı, Aşağıyazıcı, Hamzababa,Yolbaşı, Yukarıkoçlu, Aşağıkoçlu, Büyükotluca, Bağış, Akmağara, Küçükçamurlu, Büyükhayrat, Kırçiçeği ve Örenli mahalleleri ziyaret edildi.

Haliliye ilçesine bağlı ise; Çukurdoruç, Yazılıkavak, Tepedibi, Çatallı, Yanık, İnci, Havşanlı, Keskin mahalleleri ziyaret edildi.

Bu mahallelerde 31 mart seçimlerine destek turuna çıkıldığı kadar vatandaşların da sorun ve talepleri tek tek dinlenip çözümü noktasında talimatlar veriliyor.

Kırsal turuna Vekil İbrahim Eyyüpoğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğa ve Haliliye ilçe Başkanı Mustafa Bağmancı eşlik etti.

AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi