Title of a News Article

Gülpınar'a yakın bir isim daha istifa etti!

Gülpınar'a yakın bir isim daha istifa etti!
banner206

Geçtiğimiz hafta AK Parti'den istifa eden MKYK üyesi Cumhurbaşkanı danışmanı Şanlıurfa Eski milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın ardından Parti içerisinde istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Siyaset nabzının hızla attığı Şanlıurfa'da AK Parti'de istifalar, Yeniden Refah Partisine ise katılımlar sürüyor.

4 Dönem AK Parti Şanlıurfa milletvekilliği yapan Mehmet Kasım Gülpınar 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Gülpınar'ın AK Parti'den ayrılmasının ardından il ve ilçe teşkilatlarında da art arda istifalar gelmeye devam ediyor. 

Kasım Gülpınar'a yakınlığı ile bilinen isimlerden birisi olan AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, bu akşam saatlerinde yaptığı paylaşımla istifa ettiğini şu sözlerle açıkladı.

"2014 yılından bu yana Cumhurbaskanimiz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde 3 dönem boyunca AK Parti Haliliye Kadin Kollari Baskani olarak; görev aldığım süre boyunca 1 halk oylaması, 2 yerel seçim, 4 genel seçim, 3 Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplamda 10 seçim sürecinde şahsım ve yol arkadaşlarım ile birlikte aktif rol üstlenmiş; sadece seçim sürecinde değil her an sahada halkımız ile iç içe olarak sorun, talep ve gözlemlerini yerinde görüp dinleyerek çözüm odakll çalismis ve bu vesileyle ilçemiz teşkilatından 1 belediye Başkanı, 1 milletvekili çikaracak şekilde ilçemizin temsili noktasında üstün gayretle yürütmüş olduğum görevimden istifa ettiğimi bildirmek isterim. Gülistan SATIŞ"

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195