4 dönem AK Parti'de milletvekilliği yapan Mehmet Kasım Gülpınar'ın istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçip Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak büyük yankı uyandırdı. Gülpınar'ın istifasının ardından kendisine yakın isimlerde AK Parti'den istifa etmeye başladı. AK Parti Haliliye İlçe Teşkilat Başkanı ve İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz görevlerinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu. 

Devlet Bahçeli’den Süpriz Konuşma Devlet Bahçeli’den Süpriz Konuşma

31 martta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Mehmet Kasım Gülpınar'ın AK Parti'den ayrılması, istifaları da beraberinde getiriyor. Dün Ankara'da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile bir araya gelen Gülpınar, gerçekleşen görüşme neticesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye adayını belirlemesinin ardından Mehmet Kasım Gülpınar'ın partiden istifa etmesi yerel ve ulusal basın geniş yer buldu.

Mehmet Kasım Gülpınar'ın istifasının ardından AK Parti'de kendisine yakın isimlerde istifa etmeye başladı.

AK Parti Haliliye İlçe Teşkilat Başkanı İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz, tüm görevlerinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu.

Öte yandan yine Haliliye Belediye Meclis üyesi Cuma Demir'in de AK Parti'den istifa ettiği ve birçok kişinin daha istifa edeceği öğrenildi.

URFASTAR