Title of a News Article

Gülpınar'dan çok önemli açıklamalar...

31 Mart seçimlerinin galibi Mehmet Kasım Gülpınar, seçim ofisinde kendisini bekleyen binlerce kişi ile kucaklaştı. Gülpınar burada yaptığı açıklamada, torpil vurgusunu değinerek, 'beni bu işle meşgul etmeyin, ben buraya hizmet için geldim' dedi. 

Şanlıurfa siyasetine adını altın harflerle yazdıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yeni başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, bugün vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Nevali Hoteli yanındaki seçim ofisine giden Gülpınar burada binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı. 

Basın mensuplarına bir de açıklama yapan yeni başkan Mehmet Kasım Gülpınar, önemli konulara değindi. 

Gülpınar açıklamasında şunları söyledi;

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, seçim irtibat bürosunda binlerce kişiyle kucaklaştı.

"biz burada tamamen adaleti sağlayacağız. Bundan bizleri Urfa'ya yapacağımız en büyük iyilik torpil kavramının rafa kalkması. Bizim yanımızda, bizim sözlüğümüzde artık torpil kavramı olmayacak. Onun için bizi sevenlerden yakınlarımızdan, dostlarımızdan özellikle rica ediyorum. Beni 5 sene bu işle meşgul etmeyin. Ben hizmet için buraya geldim. Kadrolarımızla beraber, değerli arkadaşlarımızla, değerli belediye başkanlarımızla, teşkilatımızla biz buraya hizmet için geldik. Öncelikle 5 sene Urfa'yı imar etmemiz lazım. Lütfen bu işlerle beni meşgul etmeyin. Adaletli bir şekilde, adaletli bir şekilde muamele yapacağımıza herkes müsterih olsun. Bu konuda herkesin vicdanı rahat olsun."

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195