Title of a News Article

Gülpınar'dan gönülleri fetheden açıklama...

Gülpınar'dan gönülleri fetheden açıklama...
banner206

Tüm Türkiye Mehmet Kasım Gülpınar'ın zaferini konuşuyor. Henüz başkanlık coşkusu sona ermemişken, Gülpınar'dan gönülleri fetheden bir açıklama geldi. Gülpınar, başkanlık kutlamasını haklı bir sebepten dolayı olmayacağını duyurdu.

31 Mart yerel seçimleri nihayet bitti ve sonuca kavuştu. Kuşkusuz Şanlıurfa'da fırtına gibi esen Mehmet Kasım Gülpınar rüzgarı siyasi arenayı adeta yeniden şekillendirdi.

Dün gece geç saatlere kadar seçim kurulunda oy sayım işlemlerini takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yeni başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, dışarıda kendisini bekleyen binlerce vatandaşa kısa bir açıklama yaparak, evlerinde olan vatandaşları daha fazla rahatsız etmeme adına kutlamanın yarın (bugün) yapılacağını ifade etmişti.

​​​​​​Ne zaman ve nerede kutlama yapılacak haberleri beklenirken, çiçeği burnunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, radikal bir karar alarak kutlama yapılmayacağını söyledi.

Aylardır zalim İsrail ordusu işgali ve baskısı altında olan mazlum Filistin halkının yaşadıkları zorluklar karşısında kutlama yapılmasının doğru olmadığını açıklamasında ifade eden Gülpınar, bu haklı gerekçe ile sosyal medya hesabından vatandaşlara duyurdu.

Gülpınar paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Hemşehrilerim,

Kazananın sadece Şanlıurfa olduğu bir seçimi geride bıraktık. 

Gazze’deki kardeşlerimize yönelik yapılan zulüm ve katliamdan dolayı kutlama vb. bir etkinlik yapmayacağız. 

Bizleri anlayış ile karşılayacağınıza inancım sonsuz. 

Allah’a Emanet Olun. Ayrıca dün herhangi bir izdiham çıkmaması, Şanlı Şehrimizi gece geç saatte rahatsız etmemek için kutlamayı yarın yapacağız şeklinde bir açıklama yapmıştık. 

Bizi anlayış ile karşılayacağınıza inancım sonsuz.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195